Daar is-ie weer! Máxima draagt de jurk waar koninginnen geen genoeg van kunnen krijgen

Een gouwe ouwe uit de koffer van de koningin.

In Dubai schittert koningin Máxima in een oude favoriet. Het is voor de vierde keer dat ze deze outfit aan de wereld laat zien, en Máx is niet de enige koninklijke fan!

De koning en koningin zijn momenteel in Dubai voor een bezoek aan de Wereldtentoonstelling. Vandaar dat we Hare Majesteit deze week in heel veel zomerse outfits voorbij zien komen: hoedjes, zonnebrillen en een luchtige jurk waar Máxima dol op is!

Beeld: BrunoPress

We zagen de koningin voor het eerst in deze japon van Natan in 2018 (zie foto hieronder) en sindsdien heeft Máxima hem nog een paar keer uit haar garderobe gehaald: in 2019 bij de opening van een scheepswerf en in 2020 tijdens het staatsbezoek aan Indonesië. En ook anno 2021 is de robe nog steeds in trek bij de koningin!

Máxima bij de opening van het prinses Máxima centrum, 2018. Beeld: BrunoPress

Haar grote voorliefde voor modehuis Natan deelt koningin Máxima met koningin Mathilde, en het is dan ook niet de eerste keer dat de twee queens in hetzelfde japonnetje verschijnen. Ook de koningin van België liet in 2018 dit exemplaar zien, al is het accent in het dessin bij haar verschoven van de taille naar de zoom.

Koning Filip, koningin Elizabeth en koningin Mathilde. Beeld: BrunoPress

Ook Mathilde liet blijken dat de jurk haar goed beviel. Ze droeg hem bij twee bijzondere gelegenheden: voor de ontmoeting met Queen Elizabeth en voor de officiële familiefoto's van het koninklijk gezin dat jaar.

Lezers van het forum Modekoningin Máxima noemen de jurk grappend de 'vogelpoepjes'-jurk, maar laten ook horen dat het ontwerp van Edouard Vermeulen de Majesteit zeker wel flatteert. Máxima kan gerust nog een vijfde keer in de japon verschijnen!

Koningin Máxima in Dubai, 3 november 2021. Beeld: BrunoPress

Bron: Modekoningin Máxima | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws