Zo omschreef Meghan prins William en Kate na hun eerste ontmoeting

De hertogin van Sussex had er maar één woord voor nodig.

Lees ook

Eens was het zo'n mooi sprookje: de Fab Four. Broers William en Harry met hun grote liefdes Kate Middleton en Meghan Markle. Inmiddels is de afstand tussen hen groter dan ooit (en dan hebben we het niet alleen over de fysieke afstand). Er was een tijd dat dat heel anders was, zo blijkt uit een oude uitspraak van de Sussexjes.

Fab Four

Hoewel Harry en Meghan officieel royal-af zijn, blijven koninklijke fans hopen op een verzoening tussen de Sussexjes en de Cambrige'jes. Het is dan ook niet gek dat een oude uitspraak van de Sussexjes over Meghans eerste ontmoeting met Will en Kate viraal gaat. De uitspraak is helemaal terug naar 2017 te herleiden, toen Harry en Meghan in een interview met de BBC alles vertelden over hun kersverse verloving.

Eerste ontmoeting

In het interview met Mishal Husain verklapte Harry dat hij Meghan al aan zijn broer en schoonzus had voorgesteld. “Het was heel spannend. Ik bedoel, ik was al een tijdje met haar aan het daten en ik had niemand erover verteld”, aldus de kleinzoon van de Queen. “En toen gaven William en Catherine beiden aan dat ze haar heel graag wilden ontmoeten. Aangezien ze onze buren zijn, hebben ze elkaar nu al wel een paar keer gezien.”

“Catherine was absolutely…”, vervolgde Harry over de eerste ontmoeting tussen zijn broer en schoonzus en zijn grote liefde. “Wonderful“, wist Meghan te vertellen over het moment. “Amazing“, voegde Harry vervolgens toe. “Ook William was geweldig, net als mijn vader. We zijn al heel vaak bij hem over de vloer geweest voor een kopje thee, meetings en andere bijeenkomsten.” Ah, wat een tijden!

Lees ook: Zo verliep de eerste ontmoeting tussen Meghan en Kate écht

Bron: Marie Claire UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook