Lief: prinses Charlotte heeft een bijzondere band met haar schooljuf

Charlotte zou maar zo eens het lievelingetje van de juf kunnen zijn.

Lees ook

Elke klas heeft er één: het lievelingetje van de juf. Wij gokken dat die rol op Thomas's Battersea is weggelegd voor prinses Charlotte. De kleine queen of sass heeft namelijk een heel bijzondere connectie met haar schooljuf.

Peettante

De Cambridge-kids zijn na een korte vakantie weer terug op school. Prinses Charlotte zal het niet erg gevonden hebben om weer naar school te gaan, want de kleine royal heeft namelijk een wel heel speciale band met haar schooljuf. Lerares Lucy Lanigan-O'Keeffe is namelijk zo goed als de peettante van Charlotte, sinds ze vorig jaar juli in het huwelijksbootje stapte met Charlottes peetoom Thomas van Straubenzee.

Peetoom word je natuurlijk niet zomaar. Het blijkt dan ook dat de Cambridge'jes een bijzondere connectie hebben met Thomas en zijn grote liefde Lucy. Naar zeggen hebben de Duke en Duchess zelfs match-maker gespeeld voor het koppel en is Thomas een van de beste vrienden van prins William.

Bloemenmeisje

Volgens The Sunday Times zouden Thomas en Lucy elkaar in april 2020 al het jawoord geven, maar zoals bij zoveel bruiloften gooide ook het coronavirus roet in het eten. Tijdens de bruiloft zouden prinses Charlotte en haar vader prins William een belangrijke rol spelen. Zo zou de hertog van Cambridge een bruidsjonker zijn, terwijl Charlotte gevraagd was als bloemenmeisje. Helaas liep dit door de coronacrisis allemaal een beetje anders, waardoor Thomas en Lucy uiteindelijk voor een kleine ceremonie hebben gekozen. Eind juli 2020 gaven zij elkaar het jawoord in de Chelsea Old Church in Londen.

Voor Charlotte betekent dat wel opletten op school, want ze weet dat álles wat ze doet zo weer aan haar ouders doorverteld kan worden.

Bron: Tatler, Marie Claire UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook