Even kennismaken: dit is de prachtige vriendin van Ruben Nicolai

De twee zijn inmiddels ruim anderhalf jaar een setje.

Lees ook

Van De Lama's tot The Masked Singer, Ruben Nicolai draait al heel wat jaren mee in de televisiewereld. Hoewel hij regelmatig in de spotlights staat, valt hetzelfde niet te zeggen van zijn partner.

Gelukkig in de liefde

Ruben deelde vorig jaar april met RTL Boulevard dat hij weer gelukkig is in de liefde. “Ze heet Pauline en we hebben elkaar leren kennen op een première”, vertelde de presentator. Ruben vervolgde dat hij dacht dat hij voorzichtig naar Pauline keek, maar niets bleek minder waar. “Ik dacht dat ik als een ninja naar haar zat te gluren, en dat niemand het door had. Maar ineens draaide ze zich om en zei dat ik anders even naar haar toe moest komen.”

Bekijk de foto van Ruben en Pauline hier.

Kinderen

Uit een eerdere relatie heeft Ruben twee dochters, en zij kunnen het gelukkig goed vinden met Pauline. En dat is maar goed ook. “Door corona zaten we ineens met zijn allen onder één dak”, vertelde Ruben eerder aan &C. “Het voorstellen was dus niet een halfuurtje en daarna weg, maar gewoon die hele eerste lockdown”, vervolgde de presentator. “Ze is heel relaxed. Ze is niet geforceerd bezig in de smaak te vallen. Dat vind ik heel knap, want zij is best wat jonger en heeft zelf geen kinderen.”

Trouwen

Ook deed Ruben uit de doeken dat hij het leuk zou vinden om ooit met Pauline in het huwelijksbootje te stappen. “Ik ben nooit getrouwd geweest, dat zou ik hartstikke leuk vinden, ooit nog eens een keer.” Bovendien sluit Ruben gezinsuitbreiding niet uit. “Ik heb twee heel leuke kinderen, bovengemiddeld leuk. Ze zijn echt fantastisch. Dus ik heb wat dat betreft nog weinig te wensen. Zij heeft nog geen kinderen, maar wat we daarmee gaan doen weet ik echt nog niet.”

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook