Cheers: met deze wijnadventskalender tel je met 24 wijntjes af tot kerst

Is er een betere manier om in de feeststemming te komen dan met 24 flesjes wijn?

Lees ook

Met nog maar vijftig dagen te gaan tot Kerstmis hebben wij stiekem een beetje moeite om niet de hele dag kerstliedjes te zingen. Wat ons des te meer in de kerststemming brengt, is deze gezellige wijnadventskalender met maar liefst 24 (!) verschillende soorten wijn.

Ontdekkingstocht

Een avond is niet compleet zonder een glaasje wijn, als je het ons vraagt. Vooral nu de dagen korter en kouder worden, schenken wij gerust een tweede glaasje druivensap in. Met Kerstmis in het verschiet heeft de Wijnbeurs daarom het perfecte cadeau op de markt gebracht: een wijnadventskalender. In deze adventskalender vind je maar liefst 24 verschillende wijnen, die de Wijnbeurs zorgvuldig heeft geselecteerd. Om welke wijnen het precies gaat, is niet bekend. Maar dat maakt de ontdekkingstocht natuurlijk alleen maar des te leuker.

Aftellen tot kerst

Op de website van de Wijnbeurs valt verder te lezen dat de 24 wijnen zijn verpakt in handige tubes van 100 ml: precies de juiste hoeveelheid voor één glas wijn. Zo kun je elke dag van de maand december tot aan eerste kerstdag genieten van een ander wijntje. Wij gokken dat je heel wat vriendinnen blij maakt met deze adventskalender, al kun je 'm natuurlijk ook gewoon lekker voor jezelf houden.

Ook leuk: waar sommige adventskalenders over de honderd euro kosten, betaal je hier niet de hoofdprijs voor. Je scoort 'm namelijk voor 59,99 euro.

Bron: Vriendin | Beeld: Unsplash

Laatste nieuws

Zie ook