Eindelijk! ‘Prinses Charlene is weer terug in Monaco’

Volgens Duitse media is de prinses weer herenigd met haar familie.

Lees ook

Prinses Charlene is weer thuis! Althans, volgens het Duitse tijdschrift Bild is ze afgelopen weekend op een privéjet richting Monaco gestapt.

Terug naar Monaco

Door een flinke keel-, neus- en oorinfectie moest Charlene maandenlang in Zuid-Afrika verblijven, terwijl ze er in eerste instantie alleen een paar weken liefdadigheidswerk ging doen. Meerdere keren ging de prinses van Monaco onder het mes en van haar artsen mocht ze onder geen beding op het vliegtuig stappen. Maar met elke dag dat de prinses ver weg verbleef van haar echtgenoot, prins Albert, en haar kinderen, tweeling Jacques en Gabriella, groeiden de geruchten over een huwelijkscrisis. Zou ze eigenlijk nog wel terug willen keren?

Prins Albert bleef keer op keer volhouden van wel. Eerst liet hij weten dat prinses Charlene in oktober weer terug in het paleis zou zijn, later stelde hij die voorspelling bij naar 'voor 19 november', de nationale feestdag van Monaco. En het lijkt erop dat hij nu wél gelijk heeft gekregen.

Goede stemming

Volgens de tabloid Bild is Charlene zondagavond in het Zuid-Afrikaanse Durban op een privéjet richting Europa gestapt, nadat ze eerder deze week toestemming kreeg van haar artsen om te vliegen. Ook wist het blad een klein berichtje los te peuteren van een woordvoerder van Charlene: “De prinses is in een goede stemming en kijkt ernaar uit om haar huis terug te keren.”

Prins Albert, prins Jacques, prinses Gabriella en prinses Charlene. Beeld: BrunoPress

“Ze zal zeer spoedig terugkeren. Ik kan vertellen dat ze ruim voor de nationale feestdag in Monaco zal zijn. Ik kan geen precieze datum geven, maar jullie horen het als het zover is”, zei prins Albert vorige week over de terugkomst van zijn echtgenote. Een officiële aankondiging van het paleis blijft vooralsnog uit. We gunnen Char natuurlijk alle quality time met haar gezinnetje voordat ze weer in het openbaar verschijnt, maar kijken ook vol spanning uit naar 19 november. Want of alles dan weer als vanouds zal zijn?

Bron: Bild | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook