Fan door het dolle heen: ‘Prinses Anne, wat bent u sexy!’

Een onverwacht complimentje voor de Princess Royal.

Heerlijk! Prinses Anne staat niet bekend als Engelands most glamourous royal, zoals ze zelf ook vaak grapt. Maar ook zij krijgt nu 'ns een welgemeend complimentje.

Prinses Anne mopperde ooit dat ze iets te vaak vergeleken werd met haar lievelingsdier, het paard. “Wanneer ik in het openbaar verschijn, verwachten mensen dat ik hinnik, mijn tanden knars, met mijn poten over de grond ga en met mijn staart zwiep – dat is allemaal niet eenvoudig”, verzuchtte de princess royal.

Beeld: BrunoPress

Des te leuker dat de 71-jarige prinses ook eens een enthousiast onthaal kreeg. Afgelopen zaterdag bracht ze een bezoekje aan Riding for the Disabled (RDA), een organisatie die mensen met een beperking kennis laat maken met paardrijden. Daar ontmoette ze de jonge fan Ryder, die dolblij was een echte royal te ontmoetten.

“Bent u The Queen?” vroeg Ryder aan prinses Anne, die vervolgens uitlegde dat hij met een andere Hoogheid te maken had. “Nee, The Queen is mijn moeder.” Gelukkig was de jongeman daardoor niet minder onder de indruk door prinses Anne. “U bent heel mooi…en heel sexy!”

Een compliment dat Anne met een grote glimlach in ontvangst nam. De dochter van Queen Elizabeth is inmiddels al vijftig (!) jaar betrokken bij de RDA en om dat te vieren deelde de royal family een hele reeks kiekjes uit de oude doos op Instagram. Ook daarmee weet prinses Anne aardig wat complimentjes binnen te hengelen. “Het lijkt wel alsof prinses Anne altijd aan het werk is, met een grote glimlach en zonder gemopper. Wat een klasse.”

We waren stiekem wel benieuwd of royals wel vaker als 'sexy' bestempeld worden – en jawel, natúúrlijk blijkt er online een heel klassement te zijn. Daarbij staan bij de vrouwen koningin Rania van Jordanië en bij de mannen prins Harry bovenaan, al gaat hij nek aan nek met prins Carl Philip. Beatle Paul McCartney liet onlangs weten dat hij een persoonlijke favoriet heeft en koningin Elizabeth altijd al 'een echte babe' vond.

Bron: Royal Central | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws