Royale onzekerheden: Eloise van Oranje doet boekje open

Eloise geeft toe dat ze zich weleens druk kan maken over haar lichaam.

Naast onze koning, koningin en hun prachtige dochters, staat natuurlijk ook 'gravinfluencer' Eloise van Oranje tegenwoordig volop in de spotlights. Dankzij haar krijgen we een bijzonder kijkje in de wereld van de royals. En hoewel het Eloise allemaal lijkt komen aanwaaien, heeft de jonge Oranje-telg toch echt wel haar struggles. In LINDA.meiden vertelt ze openhartig over haar grootste onzekerheden.

Uiterlijk

Eloise vertelt aan het blad dat ze zich vroeger weleens afvroeg of haar innerlijk wel leuk genoeg was. Gelukkig is ze nu een stuk zekerder over haar karakter en geeft ze aan dat het haar niet meer uitmaakt wat anderen van haar denken.

Dit betekent echter niet dat Eloise helemaal geen onzekerheden heeft. De gravinfluencer geeft toe dat ze zich nu weleens onzeker voelt over haar uiterlijk. “Niet over iets specifieks, meer typische dingen die ieder meisje heeft.”

Lichaam

Hoewel Eloise dol is op mode – en er wat ons betreft altijd picobello uitziet – twijfelt ze weleens over haar outfits. De gravinfluencer is er dan mee bezig of iets haar wel 'mooi staat' en hoe haar lichaam erin uitkomt. “Het is zeiken om niets.”

Toch vraagt Eloise zich regelmatig af waarom ze zich zo druk kan maken over haar voorkomen. “Waarom denk ik dat mijn benen dik zijn? Ik sta er nu iets nuchterder in, maar natuurlijk heb ik soms mindere dagen”, geeft Eloise toe. “Als ik druk ben met school en dat negatieve stemmetje in mijn hoofd gaat zeuren. Dan luister ik naar wat mijn lichaam nodig heeft – als ik wil huilen, huil ik, en als ik een slechte serie wil kijken, doe ik dat.” Words to live by!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws