En wuiven maar! Zeldzame verschijning van royal twins prins Vincent en prinses Josephine

Bij de koninklijke opvoeding hoort ook: af en toe mee op werkbezoek met mams en doen alsof je het leuk vindt.

Lees ook

Het gaat snel hè, met al die koninklijke kids. Ook in Denemarken weten ze er alles van. Droomprins Christian vierde onlangs alweer zijn zestiende verjaardag, prinses Isabella wordt 'n echte dame en de tienjarige tweeling prins Vincent en prinses Josephine worden al volop getraind in wuiven en handjes schudden.

Deze week waren de jongste kinderen van kroonprinses Mary en kroonprins Frederik mee naar een prijsuitreiking/traditionele jachtpartij. Leuk voor ons, want zo vaak gaat de tweeling niet mee op pad. En prinses Josephine blijkt een enthousiaste jonge royal in de dop. Er wordt gezwaaid…

Beeld: BrunoPress

En gewuifd…

Beeld: BrunoPress

En geposeerd…

Beeld: BrunoPress

Prins Vincent is ook een schatje, daar niet van. Maar de energie van zijn zus deelt-ie (nog) niet.

Beeld: BrunoPress

Een fotogeniek drietal is het zeker, Mary met haar twee jongste koters. (Alleen de matchende roodbruine lokken al!) We vermoedden dat de jonge royal met zijn vaders blauwe ogen en zijn moeders prachtige haar snel zijn grote broer achternagaat als een echte prince charming.

Beeld: BrunoPress

Als vierde en vijfde in de lijn van de troonopvolging kunnen Vincent en Josephine een redelijk rustig leventje tegemoet gaan, met een eigen carrière, los van de koninklijke plicht. Toch zorgen Frederik en Mary ervoor dat alle vier hun kinderen goed voorbereid worden op een bestaan in de schijnwerpers. Als cadeautje voor hun tiende verjaardag in januari kregen ze bijvoorbeeld al hun eigen koninklijke monogram – zo'n initiaal dat je boven op je peperdure briefpapier kunt laten drukken. En op hun negende werd de tweeling, samen met zus Isabella en broer Christian, al naar een internationale school in Zwitserland gestuurd om de kneepjes van de diplomatie te leren. We gaan ze vast nog vaker zien!

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook