Glam time! Prins Harry en Meghan Markle terug op de rode loper

De Sussexjes pakken uit met hun eerste galaverschijning sinds hun vertrek van het hof.

Lees ook

It's been a while! Voor het eerst in lange tijd schitteren Meghan Markle en prins Harry weer op de rode loper.

Salute to Freedom Gala

Woensdagavond waren de Sussex'jes aanwezig bij het Salute to Freedom Gala in New York, waar prins Harry een prijs uitreikte aan militairen en veteranen. Het was een verrassing dat ook hertogin Meghan haar opwachting maakte. We hebben haar al een tijdje niet zo glamourous in het lang gezien!

Meghan blijft trouw aan haar oude favorieten: de vuurrode japon is van Carolina Herrera en haar schoenen zijn van Giuseppe Zanotti, twee merken die ze ook in haar royal dagen graag droeg. Ook zien we prinses Diana's tennisbracelet terug aan de pols van Meghan. Prins Harry moest het echter anders aanpakken dan vroeger. Hoewel het een event vol militairen was, moest hij zelf zijn uniform thuislaten omdat hij zijn militaire titels heeft moeten inleveren na de royal exit. Schrale troost: die medailles en onderscheidingen mogen nog wel. Ook met de remembrance poppy op hun borst gespeld houden de Sussex'jes vast aan een koninklijke traditie.

American Dream

Tijdens het event grapte prins Harry dat hij nu de 'American Dream' leeft. Maar aan zijn lange tijd in het Britse leger denkt hij toch wel met een beetje weemoed terug. “Mijn ervaring in het leger heeft me gemaakt tot wie ik vandaag ben en ik zal altijd dankbaar zijn voor de mensen met wie ik in dienst was, waar in de wereld we ook zijn.”

Bron: Hello! Magazine | Beeld: ProShots

Laatste nieuws

Zie ook