Modekoningin: zo blijft Máxima dit najaar warm

Als een royal superheldin!

Nu de temperaturen steeds verder dalen zien we ook bij royal aangelegenheden de mode veranderen. Luchtige jurken en blouses worden ingeruild voor laagjes en warme stoffen. En als we Máxima's outfits van de afgelopen tijd op een rijtje zetten, dan valt déze trend ons op…

Queen of capes

We kunnen Máxima namelijk met recht queen of capes noemen. Bij het staatsbezoek aan Noorwegen verscheen ze al meerdere keren in een prachtexemplaar. Stylish én warm? Wij zijn fan! Bij het bezoek aan een Noorse scheepswerf droeg Máx een al bekende outfit van Jan Taminiau. Deze hebben we al eens eerder gezien op Koningsdag 2017, en we zijn er nu nog nét zo weg van als toen. Ook in de bekende wijnpaarse cape van Claes Iversen weet Máxima zij aan zij met Willem-Alexander toch te stralen op een duidelijk druilerige dag.

Beeld: Brunopress

Glamour

Overigens zien we deze trend regelmatig bij onze koningin voorbijkomen. Zo was daar natuurlijk de prachtige jurk met cape van Taminiau bij de troonswisseling in 2013. Maar ook afgelopen week verscheen Máxima in vol ornaat bij een staatsbanket mét cape. Wederom van de hand van Jan Taminiau, en bekend van onder andere een eerder staatsbezoek aan het VK.

Beeld: Brunopress

Business Casual

Maar goed, we zijn niet allemaal royals en je hebt ongetwijfeld niet altijd een cape bij de hand. Ook dan biedt Máxima uitkomst: alles kan een cape zijn, als je maar wilt. Van lange mantel tot simpel vestje of kort jasje van Natan, zolang je deze losjes rond je schouders drapeert (okee, en zolang je de natural grace van onze koningin bezit), kan deze prima voor cape door.

Beeld: Brunopress

Bron: Modekoningin Máxima | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws