Glamour ten top: Paris Hilton getrouwd in peperdure ceremonie

Met een verlovingsring van $3 miljoen kon een over-the-top bruiloft niet uitblijven.

Lees ook

Als we aan glitter en glamour denken, dan denken we al snel aan Paris Hilton. De Hilton heir staat bijna haar hele leven al in de spotllights, en kon spreken van een status als social media queen nog voor iemand ook maar van de Kardashian-Jenners gehoord had. Inmiddels is ze haar wilde haren wel kwijt, en gisteravond stapte zij in het huwelijksbootje met vriendlief Carter Reum. Zoals het een echte socialite betaamt, deelt Paris via social media en haar eigen website alle details over de bruiloft.

Het aanzoek

In februari dit jaar trok Paris met liefje Carter naar een tropisch privé-eiland – zogenaamd om hun verjaardagen gezamenlijk te vieren. Maar wanneer ze bij zonsondergang op het strand verschijnt, gaat Carter op één knie, en tovert hij een ring tevoorschijn.

En ja, die ring. Als je bekend bent met de Hiltons, dan weet je dat dat niet een simpele gouden band is geweest. Welnee! Op haar site schrijft Paris over de ring dat Carter deze custom heeft laten maken door Jean Dousset. Dit is een verre kleinzoon van de iconische Louis-Francois Cartier – yes, die van al die onbetaalbare (maar o zo mooie) sieraden! Ze deelde op YouTube al een video over het design van de prachtige ring. Diamant-expert Mike Fried vertelde aan Hello! Magazine dat hij de waarde van de ring schat op zo'n $3 miljoen.

Het huwelijk

Met zo'n ring kon een ultra-glamourous bruiloft dan ook niet uitblijven. Op Instagram deelt ze alvast een kleine preview van de feestelijkheden op de mooie datum 11-11-2021. Zo showt de socialite een klein stukje van haar prachtige Oscar de la Renta-jurk die, als je haar nog kent van haar dagen als feestbeest, bijzonder ingetogen is.

De ceremonie vond bovendien plaats bij een prachtige villa die ongeveer $61.5 miljoen waard is – geen punt voor de Hiltons natuurlijk. Deze mansion is namelijk eigendom van de familie via wijlen grootvader Barron Hilton.

Reality

Verder blijft het allemaal relatief stil op social media wat betreft de bruiloft. Dat heeft overigens een goede reden: de Hiltons zouden de Hiltons niet zijn als er geen reality-serie uit deze romance te halen viel. En zo geschiedde!

Op het streaming-platform Peacock is nu de serie Paris in Love te zien. Hierin komt de hele aanloop naar het huwelijk aan bod. De ringen, de jurk, de ceremonie, en natuurlijk de liefde tussen la Hilton en liefje Reum. Zelfs het aanzoek komt voorbij. Wij weten in elk geval waar we dit weekend bij gaan wegdromen.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook