Leuk! Prinses Irene op pad met haar kinderen en kleinkinderen

Van die royals die zich meestal stilletjes op de achtergrond houden, maar wel bomen planten als het moet.

Lees ook

Op de verplaatste Boomfeestdag bezocht prinses Irene haar eigen bos met haar eigen kroost.

En dat vinden we maar wat leuk, want hoe vaak zien we de kleinkinderen van prinses Irene nou? Prins Carlos, prinses Margarita en schoondochter Viktória (de vrouw van prins Jaime) mochten met hun mini me's mee naar het Prinses IreneBos om een boom te planten, een buitenactiviteit waar geen enkele royal aan ontkomt.

Viktória, prinses Irene, Carlos, Margarita en kleinkinderen. Beeld: BrunoPress

Het lijkt erop dat Viktória haar kinderen Zita (7 jaar) en Gloria (5 jaar) heeft meegenomen, maar we zien de kleinkinderen van prinses Irene zo weinig dat het ook voor ons een beetje gissen blijft. We denken dat het kleinkind in de gele jas Carlos' jongste zoon Carlos (5 jaar) is, met naast zich zussen Luisa (9) en Cecilia (8). Prinses Margarita heeft ook twee kinderen, dochters Julia (13 jaar) en Paolo (10 jaar). (Weet jij iedereen te identificeren? Mail ons gerust!)

Sterk zijn de kleinkinderen in ieder geval zeker! Met z'n allen trekken ze de nieuwste boom in het Prinses IreneBos rechtop.

Beeld: BrunoPress

Prinses Irene zet zich al jaren in voor de natuur, maar het is voor het eerst dat er een heel bos naar haar is vernoemd. We snappen dus wel dat ze er een familiefeestje van maakt. In het net aangelegde bos in Alphen aan den Rijn plantte Irene met haar kinderen en kleinkinderen een populier, door de organisatie uitgekozen omdat hij volgens de Keltische bomenhoroscoop ook wel 'de filosoof' wordt genoemd en dat zo goed bij het zusje van prinses Beatrix past. Bovendien is dit ook de boomsoort die volgens de horoscoop bij Irene's geboortedag past. Genoeg symboliek dus!

Beeld: BrunoPress

Bron: Blauw Bloed | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook