Té lief: dochtertje Waylon en Bibi Breijman schittert op het podium

Teddy geeft haar eerste optreden.

Dat het dochtertje van Bibi Breijman en Waylon erg muzikaal blijkt te zijn, komt niet als een verrassing. Met een muzikale vader en een getalenteerde moeder kan het ook niet anders dan dat Teddy over de nodige talenten beschikt. Tijdens een concert van Waylon laat ze zich van haar beste kant zien en geeft gelijk een optreden weg. Gelukkig heeft Bibi alles gefilmd, want het is té cute!

Niet zenuwachtig

Op het filmpje van Bibi zien we hoe dochter Teddy al staat te trappelen in de coulissen. Waylon had namelijk beloofd dat ze mocht optreden en Teddy had daar heel veel zin in. Aan zenuwen dan ook geen gebrek toen ze uiteindelijk het podium bestierde.

Waylon grapt nog dat Teddy hem gaat opvolgen, maar Teddy gooit meteen haar grootste charmes in de strijd. Met het kinderliedje Olifantje in het bos steelt ze namelijk de harten van het publiek. Ook Bibi ziet een glansrijke carrière voor haar dochter en schrijft bij het filmpje: “W's kleinste gastartiest… Hij had het haar beloofd dus ze was niet meer te houden.” Aaahw!

Reacties

Net als het publiek zijn ook de volgers van Bibi verliefd geworden op Teddy. Zo valt er te lezen onder het filmpje: “Kan ik alvast een kaartje kopen voor Teddy in Ahoy?” en “Ik smelt, wat een schattig kindje. Het kan niet anders, die gaat d'r vader opvolgen.” Ook berichten als “Geweldig”, “Te leuk” en “Zo lief” luiden er onder de post. Daar zijn wij het alleen maar mee eens!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws