Babynieuws! Ex-man Meghan Markle geeft dochter een koninklijke naam

Trevor Engelson heeft zijn pasgeboren dochtertje een naam gegeven die royaltyfans wel heel bekend voorkomt!

Lees ook

Hoe is het inmiddels met Trevor Engelson, de eerste echtgenoot van Meghan Markle? De filmproducent heeft opnieuw de liefde gevonden en deze maand baby nummer twee mogen verwelkomen. Keek Trevor voor babynameninspiratie toevallig naar de royal family?

Vader van twee

In 2013 zetten filmproducent Trevor Engelson en actrice Meghan Markle een punt achter hun relatie. We weten hoe het met Meghan is afgelopen: ze vond de liefde van haar leven in prins Harry, werd hertogin van Sussex, ontsnapte aan het Britse hof en paparazzi en is inmiddels moeder van twee. Ook Trevor heeft opnieuw het jawoord gegeven en inmiddels een gezinnetje gesticht. De 'ex van' trouwde in 2019 met diëtiste/steenrijke erfgename Tracey Kurland. In 2020 kregen ze samen dochter Ford Grace, en deze maand kwam er nog een kleine meid bij.

Tracey en Trevor in 2019. Beeld: BrunoPress

Royal babynaam

Begin november kondigde Trevor op Instagram aan dat hij nogmaals vader is geworden, en dat zijn dochter de namen Sienna Lee heeft gekregen. Waar kennen we die naam ook alweer van? Juist ja, 'Sienna' is ook de naam die prinses Beatrice eind september aan haar eerste kindje gaf. Kan toeval zijn natuurlijk, want naar de schoonfamilie van je ex kijken voor nameninspiratie, dat is niet heel gebruikelijk. Al moet gezegd worden dat Sienna als babynaam een stuk populairder is in de UK dan in de Verenigde Staten, dus een beetje opvallend is de keuze wel.

“Ik weet niet wat ik goed heb gedaan, maar ik ben de gelukkigste vent die ik ken”, schreef Trevor bij de aankondiging van het babynieuws. De kleine Sienna is dus maar een paar maanden jonger dan Meghans dochtertje Lili. Hoewel beide meisjes zullen opgroeien tussen de rich & famous in Californië, is de kans klein dat ze ooit klasgenootjes worden. De Engelsons wonen in Los Angeles, terwijl Harry en Meghan zo'n 160 kilometer verderop in Montecito wonen. De exen schijnen ook geen contact meer te hebben.

Bron: Express | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook