Patricia Paay verklapt haar geheim om ‘eeuwig’ jong te lijken

Patricia is niet vies van een prikje hier en daar.

Lees ook

We praten er liever niet over, maar we spuiten, snijden en fillen ons een slag in de rondte. Wat doet Patricia Paay om forever young te blijven? Aan Beau Monde verklapt ze haar geheim.

Spuitje hier, spuitje daar

Hoe houdt Bekend Nederland zichzelf jong? In de nieuwste Beau Monde doen drie BN'ers hun geheimen uit de doeken.

Zo liet Patricia na de geboorte van haar dochter Christina een variatie op de facelift doen en neemt ze af en toe een prikje botox. Maar zoals ze zelf zegt: “Het is niet tegen te houden.” De zangeres geeft aan wel eens botox in haar voorhoofd te spuiten, maar dat ze verder eigenlijk helemaal niet zoveel aandacht besteed aan haar uiterlijk.

“Je zult het niet geloven, maar ik doe er niet zo veel aan. Je blijft aan de gang hè? Af en toe laat ik op mijn voorhoofd een zone met botox inspuiten, als ik een fronsje zie. Dat is fantastisch, het lift je voorhoofd een beetje en zorgt dat je ogen lekkerder aanvoelen. Door corona heb ik dat nu alleen al heel lang niet gedaan. Ik ga niet met botox rommelen als ik het risico loop op een besmetting. Daarmee vergeleken is zo’n fronsje ook niet zo belangrijk.”

Facelift en borstvergroting

Naast dat fronsje heeft Patricia ook ooit een soort van facelift laten doen. “Toen ik net bevallen was van Christina, zag ik er ineens ontzettend moe uit. We woonden destijds in Amerika naast een plastisch chirurg, dus ik vroeg aan hem: ‘Hoe kan ik die vermoeidheidslijntjes uit mijn gezicht krijgen?’ Hij antwoordde dat dat een fluitje van een cent was: ‘Als jij dat wilt, dan doen we dat toch?’ Het was geen facelift, maar het leek er wel op. De Macs lift heet het, wat inhoudt dat ze je huid bij je kin schuin omhoogtrekken. Ik had geen plooien meer, mijn kin was lekker strak, het deed amper pijn. Ik vond het geweldig”, aldus Patricia.

En verder? Ook Patricia'a borsten bleven niet onaangeraakt. “Gut ja, dat hoorde een beetje bij de leeftijd. Maar die grote borsten zaten niet lekker, dus ik heb ze na een paar jaar weer kleiner laten maken. Daarna groeiden ze weer groter, dat gaat in onze familie vanzelf. Wij hebben de eeuwig groeiende borsten, haha. Ik zou ze graag nog weer een paar maten kleiner willen, maar ik durf niet meer onder narcose. Dat is vanwege mijn leeftijd, ik ga dat niet opzoeken.”

Het hele interview lezen en te weten komen hoe Roy Donders en Babette van Veen jong blijven? Lees het in de nieuwste Beau Monde, vanaf woensdag 17 november in de winkels!

Bron: Fleur Baxmeier | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook