Pippa Middleton wordt wellness princess

Het altijd stralende zusje van hertogin Kate is hard op weg om een holistic health expert te worden.

Lees ook

Met hun jaloersmakende bruine lokken, fitte figuurtjes en gezonde glow zijn de Middleton-zusjes voor velen het schoolvoorbeeld van blakende gezondheid. En binnenkort kunnen we alles over holistic health leren van niemand minder dan Pippa Middleton zelf.

Wellness

Haar zus mag dan wel een toekomstige koningin zijn, zelf is Pippa Middleton gerust een wellness princess te noemen. Als de moeder van twee door de paparazzi gespot wordt, dan is dat vaak met haar hardloopschoenen aan of een yogamat onder de arm. In interviews deelt ze haar sportroutines en eerder dit jaar ging ze een samenwerking met supermarkt Waitrose aan, waarbij ze een 'fit in 10 weken'-plan opstelde. Inmiddels heeft de zus van ook haar eigen bedrijfje, Pippa's Playground, dat ingeschreven staat als een onderneming met 'overige gezondheidsactiviteiten', en is ze terug in de schoolbanken om nog meer te leren over een holistische aanpak van gezondheid en welzijn.

Pippa Middleton. Beeld: BrunoPress

Aan de acupunctuur

Pippa zou momenteel deelnemen aan een cursus over 'holistische praktijken' zoals homeopathie, acupunctuur, medische massages en hydrotherapie. Achter de schermen zou ze hard bezig zijn om haar wellness-bedrijfje op te zetten. Ondernemen zit de Middletons in het bloed: ouders Carole en Michael verdienden een fortuin aan hun feestartikelenbedrijf, broer James Middleton verkoopt zijn eigen speciale rauwe hondenvoer, en Kate gebruikt haar ondernemingslust om de een na de andere koninklijke stichting op te richten.

Wij stellen ons zo voor dat the rich & famous uit Londen binnenkort aan kunnen schuiven bij Pippa voor holistisch gezondheidsadvies of een op maat gemaakt workoutplan. We houden het in de gaten, want het is wat ons betreft al iets te lang stil rondom het glamourous society-zusje van Kate. Al speelt natuurlijk mee dat Pippa inmiddels ook twee jonge kids heeft (Arthur van 3 en Grace van acht maanden) en niet meer het feestbeest van het Londense nachtleven kan zijn. Tegenwoordig is boerenkoolsmoothies achteroverslaan en 10.000 stappen per dag zetten natuurlijk ook veel chiquer dan onbeperkt champagne drinken en tot in late uurtjes dansen, dus we hebben alle vertrouwen in Pippa's nieuwe business.

Bron: Tatler | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook