Waarom Kate Middleton geen midi rokken meer draagt

Kate is meer fan geworden van rokken en jurken op enkellengte.

Lees ook

Hoewel we Kate Middleton vroeger nog regelmatig in een nette midi rok of jurk spotte, verschijnt ze tegenwoordig eigenlijk nog nauwelijks in jurken en rokken van knielengte.

Tot op de enkels

De hertogin is tegenwoordig meer fan van jurken en rokken tot aan de enkels. Ook broeken tot enkellengte hangen veelal in de garderobe van Kate. Vorige week nog verscheen Kate in een wijde broek tot op de enkels bij het Imperial War Museum. Kort daarvoor verraste Kate menig royalfan met een prachtig all red outfit, waarbij de lange plissérok ons uiteraard opviel.

Waarom Kate jurken en rokken van knielengte heeft laten schieten? Misschien vanwege de koudere dagen die eraan komen, maar misschien ook wel omdat een zoom tot de enkels vaak veel flatterender staat. Een ding is zeker: de hertogin kan in ieder geval alles hebben!

Kate bij het bezoek aan het Imperial War Museum. Beeld: Brunopress

De rode plissérok gecombineerd met de rode coltrui en pumps geeft ons nu al een beetje Christmas Vibes! Steeds vaker durft Kate de meer knallende kleuren uit de kast te trekken, wat ook laat zien dat haar stijl langzaam maar zeker aan het veranderen is.

Beeld: Brunopress

Dat Kate letterlijk alles staat bewijst ze opnieuw met onderstaande outfit. Een casual jeans met enkellengte? Dat staat de hertogin gewoon net zo koninklijk als een chique rok.

Beeld: Brunopress

Of een comfy sportoutfit? Kate weet hoe ze dat moet combineren om er alsnog een royal draai aan te geven.

Beeld: Brunopress

Hoewel Kate's signature look vroeger juist een coatdress op kniehoogte was, lijkt die klassieker nu langzaam uit haar garderobe te verdwijnen. Wel heeft de hertogin nu een 'accessoire' waar weinig tegenop kan: meer zelfvertrouwen. “Ze blijft zichzelf en laat zich niet vormen tot iets wat ze niet is. Langzaam maar zeker heeft ze haar stijl geperfectioneerd door de jaren heen en haar stijl is ongetwijfeld geschikt voor een toekomstige koningin”, vindt fashion expert Anthony McGrath.

Bron: Grazia UK, Marie Claire UK | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook