Uitpakken maar: 24 dagen verwennerij met een beauty-adventskalender

Move over, chocolaatjes.

Lees ook

Tuurlijk is het leuk om tijdens kerst een stapel cadeautjes onder de boom te zien liggen. Maar in de aanloop naar Kerstmis elke dag een klein presentje openmaken, daar zeggen we ook geen nee tegen. Enter de beauty-adventskalender!

Het concept is al een aantal jaar een flinke opmars aan het maken. Hoewel we ook nooit genoeg kunnen krijgen van de traditionele chocolade-adventskalender, tellen we tegenwoordig ook graag af naar 25 december met een heuse beautykalender. Elke dag een crèmepje, lakje of accessoire uit een prachtige verpakking halen, veel feestelijker wordt het niet, toch? Bijna elk cosmeticamerk heeft tegenwoordig een eigen beauty advent calendar, je scoort er voor een paar tientjes een bij de drogist of de hoek of pakt he-le-maal uit met een high end adventskalender van enkele honderden euro's. Een van de (betaalbare!) favorieten van Beau Monde dit jaar? De vrolijke aftelkalender die we opgestuurd kregen door Goodiebox.

Goodiebox kennen we al van hun leuke beauty-abonnementen. Het idee? Maandelijks ontvang je een nieuwe box met de prachtigste skincare, haarverzorging, cosmetica en meer. Nu hebben ze dus ook 'n echte adventsbox, die een dikke tien krijgt voor de presentatie. Een mooi witte doos met uitklapspiegel en een prachtig mozaïek van paarse pakjes, verdeeld over drie laatjes. Al bij de bezorging van het pakket komt ons een kerstige sinaasappelgeur tegemoet. How festive!

Gelukkig hoefden we onze nieuwsgierigheid niet te bedwingen tot 1 december en hebben we alvast een paar vakjes open mogen maken. Zonder al te veel te verklappen, kunnen we zeggen dat we behoorlijk blij worden van de inhoud. Die is enorm veelzijdig: van parfum tot maskertjes, van make-up tot handige kwastjes. Het blijft dus echt een verrassing wat je dagelijks in de paarse doosjes aantreft. Ook fijn: Goodiebox is helemaal on trend wat clean beauty betreft. De adventskalender bevat veel vegan opties en heeft een duurzaam tintje, zonder in te leveren op luxe. Wat het al helemaal een feestje maakt om elke dag een pakje te openen, is dat de kalender bomvol full-size producten zit. Geen ieniemienieverpakkingen dus, zoals je in sommige beauty-adventskalenders aantreft. Op 25 december staat je kaptafel een stuk voller met nieuwe favorieten, waarvan je nog lang kunt nagenieten. Oh, en de doos zelf, die is ook te mooi en te praktisch om bij het oud papier te zetten.

In totaal is de inhoud van de box bijna 500 euro waard, maar in de shop van Goodiebox koop je hem voor 99,95 euro (de prijs voor leden van Goodiebox) of 109,95 euro (voor niet-leden). Wat ons betreft een heerlijk cadeau voor de beauty lovers binnen je familie of vriendenkring. Of shop 'm voor jezelf deze decembermaand. Verwennerij en de feestdagen gaan hand in hand, toch? Wees er in ieder geval snel bij als je ook zin hebt om deze box uit te pakken, want de voorraad is beperkt.

Beeld: Goodiebox

Laatste nieuws

Zie ook