Beautyhack: waarom je een beauty blender in de vriezer moet leggen

Voor een flawless skin net als Meghan moet je deze hack proberen!

Lees ook

TikTok bestaat al lang niet meer uit dans- en zangfilmpjes. De app staat vol met handige hacks en brengt ons steeds weer op nieuwe ideeën, met name op beautygebied. Toch zorgt de nieuwste trend voor een hoop vraagtekens. Mensen stoppen namelijk massaal hun beauty blender in de vriezer. Uhm, wat?

Frozen blender

Jazeker, volgens TikTok is de nieuwste trend een game changer voor perfecte foundation. Een bevroren beauty blender zorgt er namelijk voor dat je nog makkelijker kunt blenden. Tabee, lelijke rand op je kin. Toedeloe, ophopingen foundation rondom je neus. En tot ziens, slecht verdeelde make-up. Mensen zijn ontzettend lovend over de hack, maar hoe werkt het eigenlijk?

De bedenker van dit fenomeen is make-up mogul Ghazai W, die de hack met haar 393 duizend volgers deelde. Ghazai maakt haar beauty blender eerst nat alvorens ze deze in de vriezer legt. Een uurtje later haalt ze hem er weer uit, en gebruikt ze de blender om make-up aan te brengen. Het zorgt voor een flawless finish waar iedereen jaloers op zal zijn.

@gwmakeup

For a smooth & flawless finish try this!✨ #viral #makeuphack #beautyblender #foundationhack

♬ som original – 𝒈𝒓𝒖𝒏𝒈𝒆.🖤

Concealer

Ook haar volgers zijn enthousiast over deze beauty hack. Zo zegt er iemand: “Mijn gezicht ziet er fantastisch uit met deze hack. Het werkt!” Ook met concealer zou dit moeten werken, dus wij gaan deze hack zeker proberen! Baat het niet, dat laten we 'm gewoon weer ontdooien. As simple as that.

Bron: Glamour Magazine, Grazia | Beeld: Brunopress | Video: TikTok @Gwmakeup

Laatste nieuws

Zie ook