Krijgen we binnenkort de eerste foto van Lilibet Diana te zien?

Waarom royaltykenners denken van wel.

Prins Harry en Meghan Markle gunnen hun twee kinderen alle privacy en het is maar de vraag of we ooit beelden van dochtertje Lili te zien krijgen. Sussex-fans vestigen alle hoop op de traditionele kerstkaart.

Traditiegetrouw

Koninklijke tradities en de Sussex'jes, het blijkt een lastige mix. Door op te stappen als royals namen Harry en Meghan afscheid van heel wat koninklijke gebruiken, maar de twee laten ook zien dat ze niet helemaal los willen staan van het hof. Hun 'hertog en hertogin van Sussex' titels gebruiken ze nog gretig, maar ook met kleine gebaren zoals het dragen van een poppy in november laten ze zien dat ze heus niet helemaal losgebroken zijn van het paleis. En dan is er nog de traditionele kerstkaart die de royals ieder jaar vrijgeven. Prins William en hertogin Kate delen bijvoorbeeld ieder jaar een decemberfoto samen met hun kroost, en ook prins Harry en hertogin Meghan delen graag op die manier hun wensen voor de feestdagen. Oók vorig jaar, toen ze al maanden vertrokken waren uit Engeland, wensten de Sussex'jes iedereen een Merry Christmas met een familieportret. Zou het dit jaar weer zo zijn, inclusief baby Lili?

Kerstkaartje uit Californië

De dochter van Harry en Meghan, Lilibet Diana, wordt zorgvuldig buiten de schijnwerpers gehouden. Een foto vlak na de geboorte zat er niet in, ook tijdens Vaderdag en verjaardagen bleven kiekjes uit. Volgens sommige royaltykenners moeten we niet verwachten dat we Lili en haar grote broer Archie nog gaan zien komende jaren – naar verluidt willen de Sussex'jes wachten tot hun kinderen zelf kunnen kiezen of ze in de openbaarheid willen treden of niet. Toch biedt de traditionele kerstkaart hoop voor iedereen die nieuwsgierig is naar baby Lili (de redactie van Beau Monde incluis). Een familieportretje met Harry, Meghan, Archie, Lili en hun verzameling honden en kippen, hoe leuk zou dat zijn? Omdat de Amerikaanse royals geen social media meer hebben, deelden ze vorig jaar een kerstkaart via de website van Mayhew, een organisatie waarvan Meghan de beschermvrouwe is. Goed, erg traditioneel is-ie niet te noemen. Het is geen statig portret in chique kerstoutfits, maar een illustratie van het gezin. Een slimme manier om zoon Archie erbij te betrekken, maar hem toch redelijk onherkenbaar te houden.

Ook bij de aankondiging van hun gezinsuitbreiding eerder dit jaar brachten Harry en Meghan hun zoon onherkenbaar in beeld door hem met zijn gezicht van de camera te houden, en deze week deelden ze een foto waarop alleen zijn achterhoofd in beeld was. Dus als er al een kerstkiekje vanuit Californië komt én baby Lili daar ook op staat, dan weten we al dat de camera niet op het gezichtje van de kleine Lady gericht zal zijn. Maar goed, het is iéts. Adventskalender inslaan en aftellen maar tot de royal kerstkaarten weer bezorgd worden.

Bron: Now to Love | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws