‘Harry en Meghan vieren de feestdagen toch niet samen met de Queen’

En wel om déze reden.

Lees ook

Harry en Meghan wonen natuurlijk al enige tijd in Amerika, maar men ging ervan uit dat het stel met de feestdagen zou terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk om daar kerst met de Queen te vieren en baby Lili voor te stellen aan de familie. Volgens insiders blijven de Sussexjes toch thuis om niet 'de show te stelen.'

Geen antwoord

Hoewel er in september nog werd gespeculeerd dat Harry, Meghan en de kids de kerst samen met Queen Elizabeth zouden gaan vieren, lijken die geruchten nu toch een ommekeer gemaakt te hebben.

Bronnen die dichtbij de koninklijke familie staan, zouden hebben laten weten dat Harry en Meghan tot nu toe nog niet op de uitnodiging om kerst in the UK te komen vieren, hebben gereageerd. “Het is voor het personeel logistiek nogal een onderneming om de kerstviering van de koninklijke familie te organiseren en omdat er tot dusver geen antwoord is gekomen van Harry en Meghan gaat de organisatie door zonder hen. Het is wel cru dat het uitgerekend de eerste kerst is zonder prins Philip en de koningin haar achterkleindochter Lilibet nog niet heeft ontmoet. Ook Archie heeft ze de afgelopen jaren nauwelijks gezien.”

Pers ontlopen

“Harry en Meghan zouden niet willen komen om te voorkomen dat ze opnieuw alle voorpagina's sieren in Engeland door hun komst, omdat dat de aandacht zou afleiden van koningin Elizabeth. Maar hoe langer ze het uitstellen, hoe moeilijker het wordt. Je kan de pleister er beter ineens vanaf trekken dan steeds een stukje,” aldus een bron van Page Six.

Sinds Meghan en Harry hun rol als fulltime working members van de royal familie opzegden, is alleen Harry nog terug geweest naar Engeland. Dit om de verdrietige reden dat zijn opa prins Philip was overleden. Meghan heeft in de tussentijd nog geen voet op Britse bodem gezet en members van het Britse koningshuis hebben de kleine Lili dan ook nog niet ontmoet. Voor de Queen is het daarnaast ook de eerste kerst zonder prins Philip.

Al is het wederom een gevalletje waarin Harry en Meg het nooit goed kunnen doen in de ogen van de Britse tabloids. Toen de geruchten rondgingen dat ze juist wél naar Engeland zouden overkomen, klonk juist dat hun aanwezigheid de vredige kerstsfeer zou verstoren. Het valt niet mee om ex-royal te zijn!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook