Kate Middleton glittert en schittert weer van top tot teen in Jenny Packham

De hertogin doet het weer!

We komen er al een beetje door in de kerstsferen: al het donkergroen en de talloze glitters die we deze week voorbij zagen komen bij de hertogin van Cambridge.

Donkergroen

Donkergroen is één van de kleuren die we dit modeseizoen naar verluidt veel gaan zien – en hertogin Kate lijkt helemaal op de hoogte van die trend. Donderdag bezocht ze samen met prins William de Royal Variety Performance. En voor een koninklijk event als dit en de locatie (de Royal Albert Hall) móet je natuurlijk wel voor een koninklijke outfit kiezen.

Beeld: BrunoPress

Kate droeg de met pailletten bezaaide jurk – die op maat gemaakt is door Jenny Packham – al eens eerder tijdens een officieus bezoek aan Pakistan in 2019. Deze keer stijlde de hertogin de jurk met bijpassende fluwelen, groene stiletto's, smaragdgroene clutch en gouden oorbellen van Missoma London.

Beeld: BrunoPress

In de krul

Wat naast de prachtige jurk nog opviel, was Kate's kapsel. Voor de verandering koos de hertogin er namelijk een keer voor een flinke krul aan één kant. Wat staat het haar prachtig!

Beeld: BrunoPress

William verscheen even keurig gekleed naast Kate op de rode loper. In een fluwelen blauwe smoking, wit overhemd, zwarte broek en zwarte vlinderdas maakte de prins een chique verschijning.

Kate’s glamourtransformatie

Kate Middleton bij de Royal Variety Performance (links, november 2021) en bij de première van No Time To Die (rechts, september 2021), in paillettenjurken van Jenny Peckham. Beeld: BrunoPress

Enkele weken geleden droeg Kate nog een andere paillettenjurk, ook van designer Jenny Peckham, naar een red carpet event. De hertogin werd bedolven onder de complimentjes vanwege haar gouden jurk, en de ultra-glamourous verschijning zou zelfs het begin van een nieuw tijdperk voor de Cambridge'jes inluiden. Nu veel senior royals een dagje ouder worden en prins Harry en hertogin Meghan met hun vertrek ook wat glans hebben meegenomen uit het paleis, is het aan William en Kate om het koningshuis weer wat pracht en praal te geven. “Toen de Sussexes vertrokken, was er even het risico dat alle glamour met ze mee zou vertrekken en het koningshuis er maar gewoontjes uit zou gaan zien', stelt Windsor-kenner Sarah Gristwood (via Grazia). “Kate moest in dat gat springen. En dat heeft ze verdienstelijk gedaan.”

Bron: Express, Grazia, Nine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws