Meghan deelt nieuwe foto van Archie en meer onthullingen over het gezinsleven

Wat lijkt-ie toch op prins Harry!

Lees ook

Wat wordt hij al groot en wat lijkt hij op prins Harry! Te gast bij The Ellen Show deelt Meghan Markle een nieuw kiekje van haar zoontje Archie (3) en vertelt ze over het gezinsleven.

Nieuw leven

Geen grote onthullingen over het leven in het paleis deze keer. Hertogin Meghan schoof deze week aan bij buurvrouw/goede vriendin/presentatrice Ellen DeGeneres om te vertellen over haar jeugd, haar tijd als actrice en haar nieuwe leventje met haar gezin in Californië. Het bevalt de Sussex'jes goed, vertelt Meghan. “We zijn hierheen verhuisd tijdens de lockdown, precies toen alles sloot, dus we hebben veel tijd thuis doorgebracht en ons huis ingericht. Ik denk dat het de lifestyle is, en het weer is fantastisch. We zijn gewoon gelukkig.”

Archie en zijn kippen

Onderdeel van die nieuwe levensstijl, is dat de kinderen veel tijd buiten kunnen doorbrengen. Zo heeft zoontje Archie zijn eigen kippenhok. In de show deelt Meghan een nieuwe foto van haar peuter met zijn huisdieren. Bekijk het nieuwe kiekje van Archie via Hello! door op deze link te klikken (opent in een nieuw tabblad). Hoewel Harry en Meghan hun zoontje sinds hun verhuizing alleen onherkenbaar in beeld brengen, herkennen we zelfs vanuit deze hoek toch echt een kleine Harry erin!

Slapeloze nachten

En hoe gaat het met de vijf maanden oude Lili? “Ze is een goede slaper, maar haar tandjes komen door. Ze kunnen dan wel de beste slapers ter wereld zijn, maar het moment dat dat gebeurt, heb je zoveel sympathie voor hen. Ik ben het grootste deel van de nacht wakker.”

Grote broer

Grote broer Archie ligt gelukkig niet wakker door de komst van zijn kleine zusje. “Hij vindt het heel leuk om een grote broer te zijn. Iemand vertelde aan H en mij dat één kind hebben een hobby is, twee kinderen is ouderschap. Iedereen heeft het over hoe het is voor het tweede kind, maar niemand heeft het over de aanpassingen voor het eerste kind. Er is een moment waarop ze denken: 'Oh, dit is leuk…Oh, dit is hoe het nu is.' Hij is heel lief.”

Halloween & Thanksgiving

Ook de Amerikaanse feestdagen laten de Sussex'jes niet aan zich voorbijgaan. Al hebben Archie en Lili nog niet zoveel met die traditites…”We wilden [met Halloween] iets leuks voor de kinderen doen, en de kinderen vonden het maar niets. Archie was verkleed als dinosaurus voor ongeveer vijf minuten. Lili was een stinkdiertje, zoals Bloempje uit Bambi.”

Meg heeft goede hoop dat Thanksgiving beter verloopt. “Ik ben dol op koken en we blijven ontspannen thuis – het is onze tweede Thanksgiving thuis in Californië, dus het wordt leuk, het gaat erg leuk worden.” Ellen, die bij Harry en Meghan om de hoek woont, laat de kans niet liggen: “Dus, hoe laat zijn wij welkom?”

Bron: The Ellen Show, Hello! Magazine, Nine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook