Royal modeweek: wie ging er het meest glamourous gekleed?

Wat zijn jouw royal fashion favorieten deze week? Stem mee!

Lees ook

Natuurlijk, de royals houden zich bezig met allerlei serieuze zaken. Maar tussen staatsbezoek en boegbeeld-zijn door, genieten we stiekem nog het allermeest van de prachtige outfits die zij keer op keer tevoorschijn toveren.

Deze week: veel glamour en statige verschijningen! We zijn benieuwd: wat vinden onze lezers van de laatste royal fashion?

Koningin Rania in Dior

Beeld: BrunoPress

De koningin van Jordanië ontving deze week de Britse prins Charles en hertogin Camilla in haar land. Bij de officiële welkomstceremonie koos Rania voor een crèmekleurige coat-dress met gouden riem van Dior en sieraden van Stephen Webster. Over het algemeen oogstte de koningin veel lof met haar klassieke look. Vind jij het ook een prachtig onthaal voor Charles en Camilla of toch iets te saai? Laat hieronder je stem horen, klik op vote en kijk hoe de meningen zijn verdeeld!

De hertogin van Cornwall in het lang

Beeld: BrunoPress

Ook het hoge bezoek van koningin Rania stond deze week volop in de schijnwerpers. Camilla, de hertogin van Cornwall, haalt het meestal niet tot de moderubrieken, maar haar lange, mintgroene japon bracht daar verandering in. De jurk is versierd met bescheiden pailletten en de zilveren clutch en sieraden maakten het tot een elegant plaatje. Valt deze verschijning bij jou in de smaak?

Koningin Máxima gaat voor herfstig & chic

Beeld: BrunoPress

Bordeauxrood is dé kleur van het najaar en ook koningin Máxima is liefhebber. Bij een bezoek aan het Amphia ziekenhuis in Breda komt ze stijlvol voor de dag. Haar trendy laarzen en tas van het Nederlandse merk Wandler zijn perfect op elkaar afgestemd en vormen een rustige tegenhanger van het vrolijke paisley-motief. De fluweelachtige riem maakt de outfit helemaal on trend. Zou jij 'm ook dragen?

De hertogin van Cambridge in Jenny Packham

Beeld: BrunoPress

Nog op zoek naar een outfit voor de feestdagen? Kate Middleton komt met de nodige stijlinspiratie! Enkele weken na haar onvergetelijke gouden glitter verschijning fonkelt de hertogin van Cambridge opnieuw van top tot teen in Jenny Packham. Samen met prins William bezocht ze de Royal Variety Performance, een chic avondje waarop zulke glamour wel is toegestaan. Vind jij het oogverblindend mooi of had Kate de glitter beter voor Kerst kunnen bewaren?

Koningin Letizia en haar big black dress

Beeld: BrunoPress

In Spanje was het tiara time deze week! Koningin Letizia ontving de president van Italië in het paleis en pakte uit met haar juwelen. Haar zwarte lange japon hield ze eenvoudig, des te meer aandacht voor die stunning tiara (en armspieren!) en haar net verdiende Italiaanse sjerp. De look werd goed ontvangen, al vonden sommige mensen 'm te somber en de tiara net iets te groot. (Too much bling, kan dat dan?). Wat denk jij? Laat je stem hierboven horen!

Bron: Daily Mail | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook