Om deze reden heeft Anouk haar hoofd kaalgeschoren

De zangeres vertelt waarom ze afscheid nam van haar lokken.

Lees ook

Als er iemand niet bang is om te experimenteren met verschillende looks, dan is het Anouk wel. Van lange lokken tot een stoere bob en van piercings tot gouden tanden, de zangeres heeft het allemaal gehad. Onlangs verraste Anouk haar volgers met een compleet nieuwe coupe, waarbij de tondeuse niet onaangeraakt bleef. Ze vertelt nu waarom ze ervoor koos om haar haren af te scheren.

Gemillimeterd kapsel

De zangeres kiest wel vaker voor een nieuwe, opvallende coupe, maar onlangs wist ze voor een kapsel te gaan dat we nog niet eerder hadden gezien bij haar. Anouk speelde het echter niet op safe met een nieuw kleurtje, maar ging voor een ultrakorte coupe. En, als we zeggen ultrakort, bedoelen we dat ook. Anouk nam namelijk afscheid van haar blonde lokken en gaat sindsdien met een gemillimeterd kapsel door het leven.

Allergie

Echter blijkt nu dat ze niet zomaar voor deze gemillimeterde look heeft gekozen. Aan tafel bij Jinek vertelt ze namelijk dat ze een PPD-allergie heeft. Bij zo’n allergie ben je allergisch voor de stof die in haarverf zit. Daarom moest Anouk haar lokken wel afscheren. Volgens de zangeres duurt het nog wel even voordat de stof uit haar lichaam is en haar haren weer helemaal zijn aangegroeid. Aii…

Gelukkig heeft Anouk ook goed nieuws voor haar fans, namelijk dat ze volgend jaar op het Malieveld in Den Haag zal optreden. Yay!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

Verder zal Anouk ook dit jaar weer plaatsnemen op de vertrouwde rode stoel bij The Voice of Holland, waar ze weer coach zal zijn. Ditmaal echter wel gewoon in real life en niet via een beeldscherm. You go, Anouk!

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook