Zien: zo zag Irene Moors er vroeger uit

Irene, is that you?

Lees ook

Irene Moors is al jaren niet meer weg te denken van de Nederlandse buis. Van de TV Kantine tot aan Life & Cooking, Irene heeft al heel wat programma's op haar naam staan. Benieuwd naar hoe de tv-ster er vroeger uitzag? We vonden een kiekje uit de oude doos.

Telekids

Velen kennen Irene al uit de jaren negentig, toen ze Telekids presenteerde. Carlo Boshard en Irene Moors waren nog maar net klaar met Telekids toen ze weer een ander tv-programma kregen. Samen met kok Rudolph van Veen was het trio niet te verslaan op de televisie. Met hilarische fragmenten, de meest rare gadgets en gasten die aanschoven aan hun tafel. Het tv-programma draaide van 2000 tot 2009. Daarna hebben ze de naam veranderd naar Life 4 You, wat liep van 2009 tot 2015.

Debuut

Echter was Telekids niet het eerste programma dat Irene presenteerde. Haar tv-debuut maakte ze namelijk in 1988 bij het programma Dit is Disney, een programma van de NCRV over de tekenfilms van Walt Disney. Hoe ze er destijds uitzag?

Op Instagram deelde Irene ooit een kiekje van haar tv-debuut. Enne, wij herkennen haar bijna niet op de foto! Kijk mee. Irene, is that you?

End of an era

Onlangs gaf Irene nog aan na 12 jaar helaas te stoppen met De TV Kantine. “Ik heb inderdaad besloten dat het na twaalf seizoenen mooi is geweest”, liet Irene onlangs aan RTL Boulevard weten. “Het is niet het einde van De TV Kantine, alleen voor mij is het gewoon mooi geweest”, vervolgt ze. Carlo gaat namelijk zonder haar verder met het RTL 4-programma.

Bron: Margriet | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook