Beau Monde’s weekendtips – alles wat jouw leven een glamourtouch geeft

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan.

Lees ook

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

Lekker: de restaurantgids van 2022

Wat een plaatje is het, de nieuwe Lekker. Dé restaurantgids van Nederland waar culi-liefhebbers elk jaar reikhalzend naar uitkijken. Een editie met de 500 beste restaurants, van bistro tot sterrenzaak, en bovendien boordevol inspirerende interviews en heerlijke recepten. Vanaf 30 november ligt de Lekker in de winkel, maar je kunt hem alvast bestellen. Dan hebben we meteen een leuke aanbieding voor je, want met de code LEKKER2022 betaal je geen verzendkosten. Bestel Lekker online via deze link en vul de code in bij de check-out. Graag gedaan!

Rum Room Amsterdam

Joehoe, ook eindelijk in ons landje! Na eerdere successen van de Rum Room in Antwerpen, Hamburg en Londen opent BACARDÍ op donderdag 18 november voor het eerst haar deuren in Nederland. Stap in de wereld van de premium varianten van ‘s werelds meest bekroonde rum en maak op unieke wijze kennis met BACARDÍ Añejo Cuatro, Reserva Ocho en Gran Reserva Diez. De rums zijn in de Rum Room ook nog 'ns in een exclusieve giftbox te koop, een mooi geschenk voor de koude feestdagen. Kunstenaar Floor van het Nederend heeft drie verschillende designs ontworpen die gebruikt worden op de geschenkdozen en verpakkingen, dus reken maar dat dat bij je loved ones in de smaak valt.

De BACARDÍ Rum Room is tot en met 31 december te bezoeken in de Oude Spiegelstraat 3 in De 9 Straatjes.

Schoenzetten voor adults only

Smullen! De chocolatiers van Très Bien komen met een reeks 'volwassen' chocoladeletters: ambachtelijke chocolade met een vleugje Champagne, Baileys, Boswandeling Pink, Licor 43 of andere drank. Origineel, smaakvol en ook nog 'ns een feestelijk cadeau. Schoen zetten en maar hopen dat de Sint langskomt! De chocoladeletters zijn te koop via de webshop of de winkel in het gezellige Groningen.

Vegan feestvreugde

Nóg meer heerlijks voor in ons schoentje – we zijn nu eenmaal heel lief geweest dit jaar – krijgen we dankzij de nieuwe plantaardige chocoladeletters van Hands Off My Chocolate. Deze verantwoorde chocolade komt in een seriously dark variant en de altijd geliefde caramel seasalt. Helemaal geschikt voor vegans, lekker voor iedereen! Vanaf nu verkrijgbaar in de supermarkt.

Aan het Amsterdamse Vondelpark

Net geopend: de tweede vestiging van No Rules in het Amsterdamse Vondelpark. In het historische Vondelparkpaviljoen kunnen gasten terecht voor ontbijt, lunch of diner met een No Rules-sausje. Gezellig binnen of straks op het mooie, grote terras in het park. Wandelaars, dagjesmensen, locals: iedereen is welkom voor een stevige lunch, goede kop koffie met gebak of out-of-the-box dinergerecht. Meer informatie of tafeltje reserveren? Kijk dan op norulesvp.nl.

Lief voor je huid

Doordat het kouder wordt, de temperatuur daalt en het vaak hard waait, krijgt onze huid flink wat te verduren deze periode van het jaar. Gelukkig zijn er genoeg mooie producten die ons de nodige bescherming bieden, zoals de Soothing Treatment Ental DÉLICATE van Pier Augé, het allereerste product met de unieke Dergyl©-methode. Na 60 jaar is dit nog steeds een bestseller, de crème werkt perfect bij ‘heftige’ weersomstandigheden zoals extreme kou tijdens bijvoorbeeld de wintersport. Het herstelt je huid weer helemaal naar de percentages die nodig zijn voor een gezonde huid. Huid blij, wij blij!

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook