Chantal Janzen openhartig over fillers: ‘Met heb ik hamsterwanger, zonder heb ik kraaienpoten’

'Wel gezellig dat het toch altijd in het dierenthema blijft.'

Lees ook

We doen er liever geheimzinnig over, maar we spuiten, snijden en fillen ons een slag in de rondte. Chantal Janzen heeft ook 'geëxperimenteerd', maar komt tot een krachtige conclusie.

Dierenthema

Op Instagram plaatst Chantal namelijk een openhartig bericht over haar 'hamsterwangen'. Chantal steekt in het bericht niet onder stoelen of banken dat ze wel eens heeft geëxperimenteerd met fillers, en wil haar volgers een belangrijke boodschap meegeven. “Toen ik experimenteerde met fillers had ik hamsterwangen. Nu zonder fillers heb ik kraaienpoten. Wel gezellig dat het toch altijd in het dierenthema blijft”, schrijft de presentatrice bij een prachtige foto van zichzelf.

Lach!

“We rommelen allemaal maar wat aan”, gaat ze verder. “Staar je nooit blind op anderen. Je weet nooit waar zij weer mee worstelen. Je probeert wel eens wat, en soms pakt dat goed uit en soms niet. Of dat nou kleine of grote dingen zijn in ‘t leven, werk of privé. You win some you lose some. Je valt, staat op, en moet door”, aldus Chantal.

De musicalster sluit haar bericht af met een serieuze boodschap. “Bottomline: probeer maar zo veel mogelijk te lachen. Lol te hebben, plezier te maken. Dingen minder serieus te nemen die dat ook niet waard zijn. Vooral dingen van jezelf. Lach erom. Er zijn, helaas, vaak veel ergere dingen. Als je iemand in je omgeving verliest zet je dit zo enorm aan het denken. Maar begin jij er maar gewoon eerder aan oké? Liever op je bek gaan dan spijt dat je het niet hebt geprobeerd. Dus… Geniet! Man het leven is toch zo kort. Vreet het op, verdomme, wacht niet, leef!!! DOE!!!” Mooie woorden, Chantal! En de kraaienpootjes die we van al dat lachen krijgen, die nemen we dan maar voor lief.

Bron: Grazia, RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook