Beau Monde’s beauty & lifestyle gift guide

En ga je deze week al cadeaus inkopen? Dan hebben we ook een paar leuke Black Friday-kortingen voor je!

De laatste blaadjes dwarrelen van de bomen, de straten zijn gezellig verlicht en we hebben al een paar zakken chocoladekruidnoten achter de kiezen: allemaal tekenen dat de feestdagen weer voor de deur staan! Ben jij al begonnen met cadeautjes shoppen voor je naasten (of voor jezelf, we'll never blame you) en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Beau Monde helpt je op weg met de leukste beauty en lifestyle gifts!

Helaas, die gedichten en surprises zul je toch echt zelf moeten maken. Wel helpen we je graag een handje met het uitzoeken van de mooiste presentjes.

All about beauty

Aveda

De natuurlijke producten van Aveda shop je dit jaar in een extra mooie verpakking. Het beautymerk sloeg de handen ineen met fashion brand 3.1 Philip Lim, wat resulteert in duurzame gift sets in prachtige, kleurrijke geschenkdozen. Hoef jij je geen zorgen meer te maken over het pakpapier! De verschillende sets bekijk en bestel je hier. Deze hele week krijg je ook nog eens een leuke Black Friday-korting (op reguliere producten) en een extra cadeautje bij je bestelling!

Molton Brown

Het Britse parfummerk Molton Brown viert dit jaar zijn 50-jarig jubileum en pakt daarom nog meer uit tijdens de feestdagen! Zo introduceren ze een gloednieuwe Jubilant Pine & Patchouli -collectie en een feestelijke kerstcollectie. Als eerbetoon aan de natuurlijke ingrediënten die in de salon gebruikt werden, is de nieuwe kerstcollectie ontworpen met een klassiek rotanpatroon dat glinstert in majestueus goud en smaragd. Een chique en heerlijk geurend presentje! Wil jij ook helemaal uitpakken? Dan tippen we de prachtige adventskalender.

Goodiebox

Naast hun maandelijkse beautyboxen heeft Goodiebox speciaal voor de feestdagen ook een stralende Christmas Box. Geen stress meer over wat je je naasten moet geven, een echte eyecatcher onder de kerstboom en gevuld met alles wat je nodig hebt: van haarproducten tot gezichtsverzorging tot aan make-up. De inhoud van de prachtige box is maar liefst 213 euro waard, terwijl jij hem kunt bestellen voor € 49,95 (members) of € 59,95 (non-members).

Huda Beauty

Een make-up giftset voor een mooie look op kerstavond of een heerlijke skincare giftset om stralend het nieuwe jaar te beginnen: wat worden we blij van het cadeau-aanbod van Huda Beauty en WISHFUL! Van een prachtig lipduo tot een Gingerbread Latte scrub, we love it all. Als je toch aan het rondneuzen bent op de website, neem dan ook zeker een kijkje bij de nieuwe rose quartz collection. Daar kunnen wij onze ogen in ieder geval niet van afhouden – en we durven te wedden dat iedereen die het oogschaduwpalette onder de kerstboom vindt daar hetzelfde over denkt!

Moroccanoil

Spread some magic deze feestdagen met de nieuwe Magic of Moroccanoil feestdagen collectie. De limited edition sets bevatten een zorgvuldig uitgekozen selectie van bestverkochte, full size Moroccanoil essentials voor elk haartype. Deze sets zorgen voor perfect haar tijdens de feestdagen, gebaseerd op wat het haar nodig heeft: hydratatie, extra volume en herstellen van beschadigd haar. De sets zijn gebundeld in een prachtige herbruikbare toilettas.

HunQ

Een cadeau voor hem en haar! De geuren van HUNQ zijn luxe, speels en verleidelijk. Hoewel de parfums zijn geïnspireerd op typisch iconische mannen zijn de vijf verschillende parfums unisex. En lekker (toepasselijk) dat ze ruiken! Zo heeft de 'tuinman' een noot van versgemaaid gras, ruik je bij de 'timmerman' uiteraard hout en snuif je met de 'barman' de geur van likeur op. De parfums zijn online verkrijgbaar, maar tegenwoordig heeft HUNQ ook een winkel in de Amsterdamse Negen Straatjes. Als je toch met de Christmas shopping bezig bent, geen verkeerde plek!

Lifestyle

Marie Stella Maris

Haal een vleugje goud in huis! De festive collection van Marie Stella Maris staat in het teken van giving gold en straalt dat ook zeker uit. De geurstokjes, geurkaarsen en hand & body-verzorging zijn niet alleen een lust voor het oog, maar komen ook allemaal met de heerlijk geur No.12 Objets d’Amsterdam: een heldere en sprankelende geur met geurtonen van groene thee, citrusnoten en salie.

Gambettes Box

Een cadeautje voor je benen! Het Franse panty abonnement Gambettes Box lanceert speciaal voor de feestdagen een limited edition Christmas box: een katoenen beautycase gevuld met het beste van alle samenwerkingen van afgelopen paar. Van feestelijke pailletten tot stippen en kant, zo leuk was het nog nooit om panty's uit te pakken.

BACARDÍ

We schreven het eerder al: in de Negen Straatjes speuren naar cadeautjes is nooit een slecht idee. Je vindt er sinds kort bijvoorbeeld ook de BACARDÍ Rum Room, waar je een exclusieve giftbox kunt koppen met een prachtig drietal rums in een mooie geschenkverpakking, ontworpen door kunstenaar Floor van Nederend. Van buiten een plaatje, en dan vind je binnen ook nog eens drie schitterende flessen en glazen.

VanMoof

Met de e-bikes van VanMoof arriveer je supersnel én stijlvol op je bestemming. Wij zouden er best een onder de kerstboom willen vinden! Deze week is een goed moment om Sinterklaas/de Kerstman lief aan te kijken, want het fietsenmerk levert nu in slechts 7 dagen door heel Europa. En in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht haal je je nieuwe fiets zelfs binnen 24 uur op. Voor een extra voordeeltje schrijf je je in voor de nieuwsbrief. Bij het kopen van een S3/X3 krijg je dan 150 euro korting op de PowerBank en 200 euro korting op PoM Theft. Heb je meteen weer een leuk budget over voor de rest van de feestdagen!

Vistaprint

Maak het persoonlijk! Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt 't laten personaliseren bij Vistaprint. Een mok (het is immers chocolademelk-seizoen!) met eigen foto? Een gepersonaliseerde kalender voor het nieuwe jaar? Of een knus fleecedekentje met fotocollage? Laat je creativiteit de vrije loop en verras je geliefden met iets unieks!

Le Olive

Over personalized gifts gesproken, ook bij Le Olive ben je aan het juiste adres. Bij het merk kun je de prachtigste en meest comfortabele cadeaus een persoonlijke draai geven. Denk aan een fluffy roze badjas met eigen naam, een chique kaardhouder met goudkleurige initialen of een satijnlook kimono met naam voor- of achterop. Ook leuk: de Christmas Stockings die je kunt laten personaliseren en elk jaar weer aan de schouw kunt hangen. Sla je deze week een persoonlijk presentje in? Dan profiteer je ook nog eens van een leuke Black Friday-korting!

Vinobox

We krijgen maar wat graag een goede wijn cadeau, maar hoe weet je nu of die ene fles nou echt past bij de ontvanger? Vinobox lost het voor je op. Verras iemand met een maandelijks pakket vol mooie wijnen die binnen een bepaald smaakprofiel (of juist net daarbuiten) passen. Aan de hand van de beoordeling van de wijnen (en een online wijnproeverij) kan een eigen Vinoprint worden samengesteld: Een heel precies profiel van welke wijn iemand nou écht lekker vindt. Na elke box kan de ontvanger de wijn beoordelen en kan Vinobox een box op maat sturen. Zo geef je een cadeau dat zeker in de smaak valt! En natuurlijk stopt het na afloop vanzelf.

Dyson

Van beautytools worden we blij. En nog blijer worden we van beautytools die van zichzelf al ware schoonheden zijn. De nieuwe limited edition Dyson haarstylingproducten bijvoorbeeld. De zeer geliefde Supersonic haardroger, Corrale stijltang en Airwrap multistyler zijn speciaal voor de feestdagen verkrijgbaar in prachtig Pruisischblauw met koper. Elke machine is onderdeel van een cadeauset in combinatie met diverse accessoires, waaronder een opbergdoos en een speciaal voor Dyson ontworpen volume-borstel en klittenkam. Never a bad hair day in het nieuwe jaar!

Decathlon

Eindelijk is-ie er: een hometrainer die ook nog eens stijlvol staat in huis. Decathlon heeft net een esthetische en duurzame Domyos Woodbike geïntroduceerd, ideaal voor iedereen die een beetje in beweging wil blijven tijdens het thuiswerken en/of de koude winterdagen, maar die niet wil inleveren op een smaakvol interieur. Met een vliegwiel van 6 kilo en een gelzadel dat zich aanpast aan elke lichaamsvorm, trap je op deze eco-friendly hometrainer soepel, gemakkelijk en comfortabel. Daarnaast kun je tijdens je workout genieten van water en muziek, dankzij de beker- en telefoonhouder. Een perfect cadeau voor de sportieveling, of sla 'm zelf alvast in voor als de tijd van goede voornemens weer aanbreekt. Tot eind december is de Woodbike namelijk met 20 procent korting verkrijgbaar!

Kamera Express

Weer eens iets anders dan een foto maken met je telefoon? Voor de liefhebber van prachtige plaatjes leg je een Fujifilm Instax Mini onder de kerstboom: een instant fotocamera met hip uiterlijk en voorzien van handige functies. De camera beschikt over een close-up opzetlens en selfiespiegel zodat je altijd de mooiste selfies kunt nemen. Onze favorieten uitvoeringen zijn uiteraard Clear Pink en Flamingo Pink. Deze week scoor je het kekke cameraatje ook nog eens met Black Friday-korting bij Kamera Express.

Fijne feestdagen!

Nu moet het wel goedkomen met het vullen van de zak van Sinterklaas of het bouwen van een flinke cadeaustapel onder de kerstboom, toch? Ons verlanglijstje is in ieder geval een stuk langer geworden dankzij alle mooie beauty- & lifestyleproducten hierboven. Beau Monde wenst je happy shopping en alvast heel fijne feestdagen!

Beeld: iStock

Laatste nieuws