De leukste kerstkaarten voor de kerst van 2021

Nu de mooiste tijd van het jaar er aankomt, kun je maar beter goed voorbereid zijn!

Lees ook

Nu de mooiste tijd van het jaar er aankomt, kun je maar beter goed voorbereid zijn! Kerstdiners zorgen voor extra inspanningen en daarom is het verstandig om nu al na te denken over bijvoorbeeld kerstkaarten. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen. Wil je inspiratie opdoen voor een leuke kerstkaart? Wij hebben hier de leukste kaarten voor de kerst van 2021 op een rijtje gezet.

Het belang van een kaart

Net als vorig jaar zijn we ons dit jaar bewuster geworden over de dierbaren in ons leven. Fysiek contact is nog niet zo gewoon als pre-corona tijden en weten niet hoe de wintermaanden er dit jaar uit gaan zien. Gelukkig is een kerstkaart een zeer goed middel om je dierbaren te laten weten dat je aan ze denkt. Dat kan met een simpel kaartje, maar ook met leuke en unieke kerstkaarten. Laat je inspireren door de leukste (types) kerstkaarten van 2021.

De gepersonaliseerde kaart

De persoonlijkste kerstkaarten zijn die waarin een persoonlijke tekst staat en die waarin een persoonlijke foto staat. Vooral in de tijd van weinig en voorzichtig fysiek contact is een recente foto op een kerstkaart een aanrader. Je geeft hiermee niet alleen een geschenk, maar ook een kleine update van jezelf en eventueel je gezin. Deze specifieke kerstkaart is komt feestelijk en gezellig over met de foto’s in kerstbalvorm.

Cartoonstijl met knipoog

Corona: ook dit jaar kunnen we er niet omheen. De grappige cartooneske kaart koppelt het kerstgevoel met de actualiteit. Een kaartje waar we over een aantal jaar hopelijk met een grappig gevoel naar kunnen kijken.

Cartoonstijl 2

Er gaat niets boven een good old klassieke kerstkaart. Kerstboompje, kerstdecoraties en natuurlijke een positieve groet aan familie en vrienden. Deze klassieke kaart in een modern jasje is vrolijk en kun je zonder over na te denken naar je complete adresboekje sturen.

Klassieke kerstkaart

Deze klassieke kerstkaart heeft een moderne, maar simpele uitstraling. De glimmende letters zorgen voor een iets chiquere uitstraling en reflecteren in het licht. Leuk al als ze komen te staan in de buurt van de kerstverlichting!

De kunstige kerstkaart

Voor een kaartje richting de oudere generatie is er altijd de keuze voor een kerstkaart met een klein kunstwerkje. Met nostalgische plaatjes kom je al helemaal in het winter – en kerstgevoel. Perfect om te sturen naar (groot)ouders, ooms & tantes en die aardige buren!

Weet jij al wat voor soort kerstkaart je gaat versturen? Als je liever je energie steekt in een persoonlijke boodschap of een unieke tekst, zoek dan hier verder voor inspiratie. Veel kerstplezier!

Beeld: Pexels

Laatste nieuws

Zie ook