Sla je slag: royally approved merken met Black Friday-korting

De accessoires van hertogin Kate voor een prikkie!

Staan de accessoires van Kate Middleton al langer op je wensenlijstje? In de aanloop naar Black Friday komt een aantal favoriete merken van de hertogin met aantrekkelijke kortingen. We zetten er 'n paar op een rijtje.

Koninklijke juwelen

De sieraden van Kate en Meghan zijn láng niet allemaal familiestukken van de Queen of erfstukken van prinses Diana. Zowel de Duchess of Cambridge als de Duchess of Sussex heeft ook een aardige collectie juweeltjes van Britse (en meer betaalbare) sieradenmerken als Missoma en Monica Vinader.

Hertogin Kate met oorbellen van Monica Vinader (links) en van Missoma (rechts) Beeld: BrunoPress

Een sieraad waar Kate Middleton geen genoeg van kan krijgen is de gouden oorhanger met groene onyx van Monica Vinader. Wanneer ze een groene outfit draagt, bungelt dit chique juweeltje vaak aan haar oor. Tijdens deze Black Week zijn de oorbellen 25 procent afgeprijsd, net als alle andere producten van het sieradenmerk, zoals deze armband die Meghan Markle heel vaak draagt. En we neuzen nog even verder rond op de website, want er is zoveel moois, we snappen de hertoginnen wel.

Missoma, ook geliefd bij beide Duchesses, belooft ook 25 procent korting op alle sieraden tijdens Black Friday. Hertogin Kate droeg vorige week op de rode loper nog oorbellen van het label (zie de foto hierboven). We vermoeden dat die als eerste over de toonbank vliegen!

Koninklijke bagage

Nog op zoek naar een royally approved handtas of clutch? Meerdere favoriete merken van de hertogin van Cambridge doen ook mee met de kortingsvrijdag. Bijvoorbeeld L.K. Bennett, een Londens merk dat lange tijd synoniem stond voor de garderobe van Kate, zoveel droeg ze ervan. De handtassen en clutches van het label zijn deze week 20 procent afgeprijsd. Ook een ander tassenmerk uit de Britse hoofdstad, Aspinal of London, biedt tot wel 50 procent korting. Onder andere de door Kate zo geliefde Mayfair Bags zijn tientallen euro's voordeliger.

De hertogin met een clutch van L.K. Bennett (links) en met een handtas van Aspinal (rechts). Beeld: BrunoPress

Zou de kleedster van Kate vrijdag ook klaar zitten voor alle koopjes? Hoewel veel fashion faves van de hertogin deze week een stuk vriendelijker geprijsd zijn, kunnen we ons ook goed voorstellen dat Kate zich juist aansluit bij de Green Friday tegenbeweging. Bewust niets kopen, of alleen duurzame merken. De laatste tijd zijn de Cambridge'jes op de groene toer en worden er heel veel oude outfits 'gerecycled', oftewel opnieuw gedragen. Iets waar wij ook iets van kunnen leren. We denken er nog even over na terwijl we, toegegeven, door alle aanbiedingen scrollen…

Bron: Red, Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws