Vacature: neuzen in de koninklijke correspondentie van de Queen

Heb jij een beetje een mooi handschrift? Schrijf brieven namens de Queen!

Lees ook

Schrijvers met een koninklijke griffel, eat your heart out! Met alle fan mail en brieven die de Queen krijgt, zit de brievenbus van Buckingham Palace al snel vol. Zelf kan HM het niet allemaal openen en beantwoorden. Daarom zoekt ze iemand die deze taak van haar overneemt. En ja, dat wordt nog gewoon met de pen gedaan.

Assistant Correspondence Officer

Bij verjaardagen, geboortes, bruiloften of royal evenementen krijgt de Royal Family een hoop foto's en brieven toegestuurd, zeg maar gerust duizenden per jaar. En alle fans die speciaal voor het koningshuis in de pen zijn geklommen, krijgen een geschreven dankkaart en een paar foto's van de familie teruggestuurd. Iedereen beantwoorden gaat dus een hoop tijd en energie kosten, vooral als je agenda al volstaat met staatsbezoeken en koninklijke etentjes. De Queen zoekt daarom iemand die in haar huid kruipt en deze functie van haar overneemt. Een drukke taak, als je het ons vraagt.

Het is een fulltime functie en, indien jij de uitverkorene bent, word jij de rechterhand (of linkerhand, afhankelijk waarmee je schrijft) van koningin Elizabeth, onder de naam Assistant Correspondence Officer. Hoeveel dat ongeveer schuift? Je begint bij een startsalaris van £ 23.500 per jaar. En van dat bedrag mag jij dus achter de muren van Buckingham Palace komen. We zijn benieuwd of je dan ook aan het koninklijke bureau van HM mag zitten…

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook