Zien: Selling Sunset seizoen 4 is vanaf vandaag te zien op Netflix

We weten wat we vanavond gaan kijken!

Lees ook

Eindelijk is het zover: het vierde seizoen van Selling Sunset staat op Netflix. En als we de trailer moeten geloven, belooft het een seizoen vol chaos te worden.

Nieuw seizoen

Het vierde seizoen van de realityserie zal opnieuw een mix van prachtige huizen, bijzondere mijlpalen en een hoop drama onder de makelaars bevatten.

De cast, bestaande uit Jason en Brett Oppenheim, Chrishell Stause, Christine Quinn, Mary Fitzgerald, Romain Bonnet, Heather Rae Young, Amanza Smith, Maya Vander en Davina Potratz, zijn ook dit seizoen weer allemaal van de partij. Ook krijgen we dit seizoen twee nieuwe makelaars te zien, namelijk Emma Hernan en Vanessa Villela.

Veranderd

Na het derde seizoen is er een hoop veranderd in het leven van de makelaars. Zo onthulden Chrishell en Jason deze zomer dat ze een relatie hebben. “Chrishell en ik werden goede vrienden en het heeft zich ontwikkeld tot een geweldige relatie. Ik geef veel om haar en we zijn erg gelukkig samen”, zo onthulde Jason aan PEOPLE.

Daarnaast is Christine Quinn dit voorjaar bevallen van een zoontje, Christian. “Baby C is kostbaarder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Negen maanden lijkt wel een heel leven om te wachten om iemand te ontmoeten,” vertelde Quinn, 31, destijds aan PEOPLE. “Het is het meest ongelooflijke gevoel te weten dat je leven hebt geschapen. Mijn beschermende mama beer mentaliteit is sterker dan ooit. Mijn enige taak is om hem te beschermen, van hem te houden en hem op te voeden.” Verder staat er voor Heather een bruiloft op de planning. Kortom, genoeg om naar uit te kijken!

Bron: Grazia | Beeld: Selling Sunset (Netflix), YouTube

Laatste nieuws

Zie ook