Lief: Jacques en Gabriella geven weer een eerbetoon aan moeder Charlene

En het heeft allemaal met haar Zuid-Afrikaanse roots te maken.

Lees ook

Ondanks het ziekbed van prinses Charlene gaan de werkbezoeken voor de Grimaldi's nog steeds door. En dat geldt ook voor prins Jacques en prinses Gabriella, die aan de zijde van hun vader alvast een voorproefje krijgen van het koninklijke werk. De royal twins zijn daarbij hun moeder zeker niet vergeten en staan stil bij hun Zuid-Afrikaanse afkomst.

Soroptimist International

Al op 6-jarige leeftijd zijn het hardwerkende royals! Prins Jacques en prinses Gabriella waren deze week ook van de partij bij de honderdste verjaardag van de Soroptimist International, een organisatie die de levens van vrouwen en meisjes over de hele wereld wil verbeteren. Als eerbetoon aan hun moeder en natuurlijk hun eigen afkomst, plantte de koninklijke tweeling tijdens de ceremonie een Zuid-Afrikaanse boom, een knipoog naar het thuisland van prinses Charlene.

Broer en zus hebben veel steun aan elkaar, en laten dit tijdens de ceremonie nogmaals zien. Zo sloeg Jacques namelijk zijn arm om zijn tweelingzus heen. Wat lief!

Het is niet het eerste eerbetoon dat de tweeling voor z'n zieke moeder maakt. Tijdens de Nationale Feestdag van Monaco hielden Jacques en Gabriella zelfgemaakte tekeningen omhoog met daarop 'We miss you mommy' en 'We love you mommy' geschreven. Prins Albert liet eerder al weten dat de tweeling geleden had door de afwezigheid van hun moeder, maar dat ze een 'liefdevolle familie-omgeving' hebben. Hopelijk is prinses Charlene snel weer aan de betere hand en wordt ze herenigd met haar kinderen.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook