Monaco: Camille Gottlieb heeft weer een Grace Kelly-momentje

En prinses Stéphanie heeft afscheid van haar lokken genomen!

Onlangs kwam Camille Gottlieb uit de bus als 'de kleindochter die het meest op prinses Grace lijkt' – een titel die ze nog eens bevestigde tijdens de Nationale Feestdag van Monaco.

Classy Camille

Vorige week vierde Monaco haar Nationale Feestdag, waarbij prinses Charlene zozeer schitterde in afwezigheid (en Charlotte Casiraghi schitterde in het goud) dat we de andere Monegaskische royals bijna zouden vergeten. Camille Gottlieb, de dochter van prinses Stéphanie, zet zichzelf gelukkig nog even in de spotlight door een foto van haar chique feestoutfit op Instagram te plaatsen.

Waarmee Camille heel wat complimentjes binnen hengelt. De 23-jarige marketing executive krijgt regelmatig te horen dat zij van alle Grimaldi-meisjes het meeste lijkt op haar iconische grootmoeder, Grace Kelly. En een klassiek pakje aantrekken helpt daar natuurlijk bij.

Lady who?

Camille omschrijft zichzelf als de fictieve 'Lady Reyshire of Coketon' wanneer ze in haar nette pak poseert tegen een very royal decor. Op het Instagram-kiekje krijgen we haar beter te zien dan op de feestdag zelf, waarbij ze een krap paleisbalkonnetje moest delen met halfzus Pauline Ducruet, moeder prinses Stéphanie, halfbroer Louis Ducruet en zijn vrouw Marie Hoa Chevallier.

Beeld: BrunoPress

Korte coupe

Door alle commotie rondom de Nationale Feestdag vorige week zouden we ook bijna de nieuwe haarstijl van prinses Stéphanie vergeten, terwijl-ie toch moeilijk te missen is. Prinses Charlene schokte Monaco een paar jaar geleden al door de schaar steeds verder in haar lokken te zetten, nu doet schoonzus Stéphanie hetzelfde.

Beeld: BrunoPress

Terwijl de afgeknipte haren van prinses Charlene destijds 'drastisch' en 'controversieel' werden genoemd, lijkt die mediastorm aan prinses Stéphanie voorbij te gaan. Gelukkig maar, want van een prinses met korte lokken (hoe weinig er ook zijn) zouden we anno 2021 niet meer vreemd moeten opkijken, toch?

Bron: Tatler | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws