Beau Monde’s weekendtips – alles wat jouw leven een glamourtouch geeft

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan.

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

Exclusieve retreat in de Baileys-hotelkamer

Even ontsnappen aan alle decembergekte? Verwen jezelf met een heuse Baileys Holiday Re-Treat! Ja, dat is dus een heel verblijf dat in het teken staat van ons favoriete winterdrankje. Boetiekhotel Morgan & Mees in Amsterdam wordt tijdens de decembermaand volledig ondergedompeld in Baileys-sferen. Na een dag kerstinkopen doen in de winterkou word je in het hotel onthaald met een speciale Baileys met warme chocolademelk. Daarna is het tijd te genieten van jullie luxe en comfortabele hotelkamer, inclusief een heuse treat bar vol lekkernijen. Even later volgt een vijfsterrenmassage op de kamer, met als 'happy end' een speciale cocktail. Volledig ontspannen schuiven jullie aan bij het diner dat, you guessed it, vol zit met Baileys-accenten.

Klinkt goed, toch? Om je in te schrijven voor een van deze gewilde nachten, die plaatsvinden tussen 14 en 19 december, laat je gegevens hier of hier achter en geef daarbij aan waarom jij en je +1 toe zijn aan een Baileys Re-Treat. Fingers crossed!

Kleurrijk verblijf

Casa #Agathizada, Airbnb

Even helemaal ontsnappen kan ook iets verderop, in deze kleurrijke Airbnb in Madrid, ingericht door designer en 'koningin van de kleuren' Agatha Ruiz de la Prada. Haar eigen woning verscheen in talloze internationale designmagazines, en we snappen wel waarom! Reserveren voor dit unieke verblijf kan vanaf 30 november 16:00 uur op airbnb.nl/agatha. Of doe interieurinspiratie op door je te vergapen aan de foto's.

Japanse finesse

Seiko

Moois voor aan je pols! Seiko Presage heeft een aantal nieuwe dameshorloges met verfijnde emaillen wijzerplaten geïntroduceerd. Vooral het limited edition horloge met diepblauwe wijzerplaat en delicaat maansikkelreliëf is er een die hoog binnenkomt op onze wishlist. Ben jij dit weekend toevallig ook je verlanglijstjes voor de feestdagen aan het maken? Ontdek hier de nieuwe, tijdloze en vrouwelijke horloges van Presage.

Terugkijken: krachtige boodschap van Olcay

Gemist op social media deze week? Deze indrukwekkende video van Olcay Gülsen is het terugkijken waard. De onderneemster is sinds deze week met Olcay Gülsen Beauty officieel partner van UN Women Nederland, de vrouwenrechtenorganisatie van de Verenigde Naties, en zet zich onder andere in tegen huiselijk geweld. Help jij ook mee?

Weekend to do: doe de quiz en maak je thuis(kantoor) een stukje groener

Pexels

De voordelen van planten op je (thuis)werkplek zijn wetenschappelijk bewezen. Niet alleen zuiveren ze de lucht, planten brengen ook rust, verlagen stress, verhogen de concentratie, boosten de energie en zijn easy on the eyes. Kortom, de impact op productiviteit en welzijn is enorm. Zin gekregen om wat groene vrienden in huis te halen? Zoek dit weekend uit via deze test welke 'carrièreplant' bij jou past, omring je werkplek met planten & begin maandag gemotiveerder dan ooit aan de werkweek!

Nog meer korting

FÉST Bolster bank 2-zits

Black Friday ligt inmiddels achter ons, maar de fikse kortingen nog niet. Zo geldt bij woonmerk FÉST nog tot en met Cyber Monday een leuke korting van 20%. Zoek jij dit weekend een nieuwe bank, lounge chair, of bijzettafel uit?

Won Hundred

En ook bij het Scandinavische kledingmerk Won Hundred shop je dit weekend nog voor een vriendelijk prijsje. Op 27 en 28 november organiseert Won Hundred namelijk voor het eerst een fijne sample sale. Tijdens dit weekend schaffen bezoekers de fijnste spijkerbroeken, tops, vesten en jassen aan van het Scandinavische merk, tegen sample sale-prijzen. Ben jij erbij op zaterdag (tussen 11 en 17 uur) of zondag (11 tot 16 uur) aan de Utrechtsedwarsstraat 13HS te Amsterdam?

Beeld: iStock

Laatste nieuws