Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zetten punt achter relatie

Het koppel is helaas niet meer samen.

Lees ook

Heftig nieuws van Katja Schuurman en Freek van Noortwijk. Het koppel is helaas niet meer samen, zo vertelt Katja in een uitgebreid bericht op Instagram.

‘Met onbeschrijfelijk veel pijn’

Na een prachtige bruiloft en de geboorte van dochtertje Coco Loulou zijn Freek en Katja er helaas achter gekomen dat de twee te veel van elkaar verschillen. In een emotioneel bericht op Instagram legt Katja uit dat de twee niet meer als levenspartners door het leven gaan. “Met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten hebben Freek en ik moeten besluiten om niet meer samen als geliefden door het leven te gaan”, begint ze dan ook.

“We hebben enorm ons best gedaan om ons samenzijn als levenspartners te laten werken, maar we verschillen meer dan we beiden lang hoopten.”

Dankbaar

Ondanks de verdrietige breuk tussen de twee is Katja dankbaar voor de tijd die ze met Freek heeft gehad. “We hebben fantastische dingen met elkaar meegemaakt en elkaar zeer liefgehad. Met als allermooiste de geboorte van onze betoverende, ontroerende, humoristische, slimme, prachtige Coco Loulou, die anders niet geboren was. Hoe hartverscheurend het op dit moment ook is, we weten zeker dat we haar, en onszelf, zo uiteindelijk gelukkiger maken.”

Katja sluit haar bericht af door te zeggen dat ze haar dochters Sammie en Coco Loulou een betrouwbare basis wil geven. De presentatrice vraagt vervolgens aan alle roddelpers om haar en haar dochters met rust te laten. “We hopen op jullie respect en afstand, zodat we dit gezamenlijk tot iets minder pijnlijks en op termijn zelfs weer tot iets gelukkigs kunnen maken.” Sterkte, Katja!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook