Royal cocktailparty: Prinses Victoria gaat voor Máxima-achtige look

En ook zien we een beetje Lady Di terug.

Lees ook

Het Spaans/Zweedse modefeest gaat door! Donderdagavond stond een cocktailparty op de planning voor het staatsbezoek van de Spaanse royals aan Stockholm. Wat trokken de koninginnen en prinsessen uit de kast?

Een week vol koninklijke pracht in Zweden. De Spaanse koning Felipe en koningin Letizia vermaken zich een paar dagen in Stockholm met hun collega-royals. En hoewel het vooral fashion queen Letizia is die de tongen los maakt met haar kledingkeuzes (zoals controversieel echt bont en een H&M-japonnetje), blijft prinses Victoria ook niet onopgemerkt.

Tijdens een cocktailparty in de residentie van de Spaanse ambassadeur in Zweden verscheen prinses Victoria in een klassieke outfit dat ons zowel aan Máxima's looks van NATAN deed denken (weet je wel, dat roze ensemble waar ze zo gek op is?) als aan de beroemde revenge dress van prinses Diana.

Beeld Máxima en Diana: BrunoPress. Beeld Victoria: Pro Shots

Volgens royal fashion blog 'UFO No More' draagt kroonprinses Victoria hier een bodysuit van het merk Khait en een rok van Baum und Pferdgarten, een merk dat ook bij koningin Máxima in de kledingkast hangt. De twee royal ladies getuigen wel vaker van een gedeelde smaak, bijvoorbeeld toen ze allebei met deze creatie van Ellie Saab verschenen:

Koningin Máxima in Portugal, oktober 2017 en prinses Victoria bij de doop van prins Alexander, september 2016. Beeld: BrunoPress

De cocktailpartylook van Victoria wordt in ieder geval lovend ontvangen onder de liefhebbers, iets wat we niet kunnen zeggen over het japonnetje van prinses Sofia, dat ondanks z'n feestelijke glitter als weinig flatteus wordt bestempeld. Met het jurkje van koningin Letizia is niets mis, maar misschien toch ietwat glansloos naast de glamourous Victoria.

Beeld: Pro Shots

Koning Felipe en koningin Letizia zijn na de cocktailparty weer op het vliegtuig naar Spanje gestapt, dus voorlopig is het weer even gedaan met de chique staatsbezoek-looks. Gelukkig ligt de volgende alweer in het verschiet, want 'onze' Willem-Alexander en Máxima zijn binnenkort in Griekenland te vinden voor een diplomatiek bezoekje.

Bron: Town & Country, UFO No More | Beeld: Pro Shots, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook