De warme winterjas die nooit uit de mode raakt

Warm blijven in stijl!

Lees ook

Tijd voor een nieuwe winterjas? Wij tippen: ga voor een warme en wollige faux fur coat. Niet alleen kun je heerlijk wegkruipen in deze stijlvolle jassen, ook blijven deze pareltjes nog jarenlang in de mode.

Pluizig

Er gaat niets boven een fijne faux fur coat in de winter. Naast het feit dat ze enorm warm en fluffy zijn, komen ze tegenwoordig in allerlei soorten, kleuren en maten. De pluizige jassen zijn al tientallen jaren favoriet bij modeliefhebbers en dit seizoen is daar geen uitzondering op. Van neutrale tonen tot chique prints.

Lookbook

Op zoek naar een fluffy jas? Scroll dan verder om te zien hoe mode influencers, van Jeanette Madsen tot Aimee Song, deze wintertrend stylen. Tip: kijk eens in de kast van je moeder of oma, misschien hebben zij nog wel een mooie vintage faux fur coat liggen!

De jas mooi houden

De jas raakt nooit uit de mode, maar het betekent helaas niet dat de jas ook altijd mooi blijft. Wil je er alles aan doen om te zorgen dat jouw coat mooi blijft? Borstel je jas dan een keer per week. Klinkt gek, maar worth a try. Zeker als je met je jas door de regen hebt gelopen, is dit een must. Zo voorkom je namelijk dat de haren gaan klitten en dat de jas er mat uit gaat zien. Kan-ie weer een winter mee!

Meer dan genoeg inspiratie, en nu nog kiezen! Ga jij voor een opvallend kleurtje, zoals roze, lila of kerstig rood? Of houd je het liever au natural, in natuurlijke tinten als beige, bruin en wit? Waar je ook voor kiest, met zo'n warme en wollige faux fur coat zit je deze winter helemaal goed. Wij gaan alvast de stad in om zo'n heerlijke winterjas te scoren!

Bron: Who What Wear, Marie Claire NL | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook