Schattig! Noors koningshuis deelt familiekiekjes uit de oude doos

Winterse taferelen met een jonge prinses Ingrid Alexandra in de hoofdrol!

Lees ook

De feestdagen staan voor de deur! Reden genoeg voor het Noorse hof om een aantal winterse familiekiekjes uit de oude doos te delen.

Kerstmomenten

Afgelopen zondag was het eerste advent, de start van de periode in aanloop naar kerst. Op deze speciale dag deelde het Noorse koningshuis op Instagram een reeks winterse foto's van de koninklijke familie. Het zijn echter geen recente plaatjes, maar een paar foto's uit de oude doos, vooral van het kroonprinselijk gezin.

“Kerstmis nadert met de hoop om tijd met familie en vrienden door te brengen, zelfs als het koud en donker is”, schrijft het Noorse hof bij de foto's op Instagram. “De koninklijke familie is graag buiten. Hier is een terugblik op enkele van de pre-kerstmomenten van de koninklijke familie.”

Throwback

Op het eerste kiekje zien we een jonge prinses Ingrid Alexandra, de dochter van kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit. Inmiddels is Ingrid Alexandra bijna 18 jaar oud. Een enorme throwback, dus!

Op de tweede foto zien we de prinses een sneeuwpop maken met haar oma, koningin Sonja. Ook zien we de prinses met haar broertje, prins Sverre, en broer Marius, een zoon uit een eerdere relatie van prinses Mette-Marit. Het vrolijke drietal heeft een hoop sneeuwpret met z'n allen op een slee. Op het laatste kiekje zijn Ingrid Alexandra en Sverre al iets ouder, hier geven ze de koning en koningin van Noorwegen een warm drankje. Lief!

Bron: Instagram Det Norske Kongehus, Blauw Bloed | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook