Prinses Marie gespot in dé laarzentrend van het moment

De Deense prinses ziet eruit om door een ringetje te halen.

Lees ook

Laarzen zijn weer terug van weggeweest. Enkellaarsjes, cowboyboots, stoere kistjes of kniehoge laarzen: ze komen in alle varianten voorbij. Toch zijn het de hoge laarzen die we deze winter vooral spotten, zo ook bij prinses Marie van Denemarken.

Trend

De winter staat voor de deur, en dat betekent dat we de laarzen weer uit de kast kunnen trekken. Laarzen zijn weer helemaal on trend en vooral hoge laarzen zien we veel voorbijkomen. We dragen ze ook steeds vaker in de zomer, maar uiteindelijk is de laars wel dé schoen van de winter. Hoewel je met elke laars goed voor de dag kunt komen, lijkt één paar in het bijzonder de hit van het najaar te zijn.

Chunky, warm en veelzijdig: het is hoe je de laarzen van Gia Borghini kunt omschrijven. Kniehoge laarzen deden het altijd al goed in de winter en dit najaar is daar geen uitzondering op. Volgens shoppingplatform Lyst stegen de zoekacties naar chunky knee-high boots in oktober met 69 procent. Op social media lijkt de chunky laars niet meer weg te denken, en ook de royals zijn fan!

Prinses Marie

Menig fashion influencer draagt dit seizoen hoge laarzen, maar ook prinses Marie van Denemarken is gespot in deze modetrend. De prinses is van origine een Française en woont nu ook in Parijs, samen met haar man, de Deense prins Joachim. En als je in dé modestad woont, dan kun je er natuurlijk niet omheen.

Prinses Marie bij de opening van een kerstmarkt in Denemarken. (Beeld: Brunopress)

Onlangs opende Marie een kerstmarkt in de Deense kerk van de Franse hoofdstad, en daarbij zag ze er weer uit om door een ringetje te halen. De prinses droeg een prachtige, lange smaragdgroene mantel, met daaronder een stel kniehoge laarzen. Het zijn niet de chunky laarzen die we momenteel veel zien, maar dit classy paar doet het ook erg goed!

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook