Leuk! Nederlands design te zien in The Bold & The Beautiful

Bekijk hier alvast de creatie van Addy van den Krommenacker.

Lees ook

Voor all the drama en alle familie- en liefdesperikelen zitten we ook na meer dan dertig jaar nog klaar voor The Bold & The Beautiful. Deze week krijgt de wereldberoemde soap een Nederlands tintje!

Een nieuwe jurk voor Katie

Een vleugje Dutch design in BATB! Personage Katie Logan (Heather Tom) draagt deze week een creatie van niemand minder dan onze eigen Addy van den Krommenacker. De makers van de serie hebben de modeontwerper benaderd om kleding te leveren voor de soap – dáár haalt het fictieve modehuis Forrester Creations al die pareltjes dus vandaan! – en op donderdag 2 december is een van Addy's jurken te zien op de buis. En zó draagt Katie 'm:

Beeld: CBS/Bell-Phillip Television Productions

Donderdag 2 december

Is dit het begin van een mooie samenwerking tussen The Bold en de bij BN'ers en royals geliefde modeontwerper? Addy is in ieder geval ontzettend trots dat hij zijn ontwerp nu terugziet in 'zijn favoriete serie', zo vertelt hij in de promo. Snappen we! Benieuwd naar de glansrol die deze prachtige jurk heeft gekregen? The Bold & The Beautiful is iedere werkdag om 18:05 uur te zien bij RTL8, en op donderdag 2 december 2021 zie je dé jurk dus voorbijkomen.

Bron: RTL8 | Beeld: CBS/Bell-Phillip Television Productions

Laatste nieuws

Zie ook