Dit is het favoriete takeaway-gerecht van prins William en Kate Middelton

Ook royals zijn fan van een afhaalmaaltijd op z'n tijd!

Lees ook

We hebben allemaal weleens een cheat day waarop we geen zin hebben om zelf te koken, en dus de Thuisbezorgd-app maar tevoorschijn halen. En guess what? Ook royals zijn weleens te vinden bij de takeaway voor een afhaalmaaltijd. Prins William en Kate Middelton vertellen wat zij het liefst bestellen.

Cheat days

Ze mogen dan in een paleis wonen en tientallen medewerkers en een royal chef-kok tot hun beschikking hebben, ook de hertog en hertogin van Cambridge hebben weleens zin om eten te bestellen. Deze traktatie bewaren William en Kate voor cheat days en katers (ja, die hebben royals ook gewoon). Dan bestellen ze een lokale afhaalmaaltijd. Maar wat bestelt iemand van de koninklijke familie?

In gesprek met BBC 1 Radio deed het koninklijk paar ooit een boekje open over hun favorieten. Zo verklapten ze dat ze op een vrije dag het liefst voor de televisie zitten om Homeland of Game of Thrones te kijken. Daarbij bestellen ze dan graag een lekkere maaltijd. Curry, om precies te zijn.

Geen Michelin-sterren

Nee, deze curry wordt niet bereid door een culinaire chef-kok of een restaurant met Michelin-sterren. Wills en Kate bestellen hun favoriet maaltijd gewoon bij de lokale takeaway. De Cambridge'jes zijn tot op zekere hoogte dus net als wij. Echter kunnen zij het eten omwille van veiligheidsredenen niet thuis laten bezorgen. Daarom is er een personeelslid dat de curry ophaalt en naar Kensington Palace brengt.

“Ik ben niet zo goed met pittig eten”, bevestigde prins William. “Om eerlijk te zijn wordt het niet naar het paleis gestuurd, maar gaat iemand het ophalen.” Verder zijn het dus net 'gewone' mensen, soms dan!

Bron: Her | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook