Een nieuwe glansrol voor hertogin Kate!

De Duchess of Cambridge komt met een leuke (kerst)verrassing.

Ze maakt al meer dan tien jaar onderdeel uit van de Britse royal family, maar toch is de ster van Kate Middleton nog altijd rijzende. Dit jaar treedt ze nóg meer op de voorgrond, met als kers op de taart een eigen televisiespektakel.

Feestmaand

Vanaf vandaag is de feestmaand echt begonnen! Staat de kerstboom bij jou al? Bij de Windsors in ieder geval wel al, zagen we afgelopen week op Instagram. Aan zo'n boom van zes meter kunnen we natuurlijk niet tippen…

Maar de joekel van een dennenboom is niet het enige kerstspektakel van de Britse royals dit jaar. Gisteren maakte de hertog en hertogin van Cambridge bekend dat Kate een speciale rol krijgt bij de kerstviering dit jaar. De Duchess organiseert namelijk een Christmas Carol-dienst in Westminster Abbey (de kerk waarin ze ook met haar prins trouwde), als bedankje voor alle individuen en organisaties die het land door de pandemie heen geholpen hebben afgelopen jaar. Maar ook zónder op de gastenlijst te staan kunnen we genieten van de chique uitnodiging en van wat belooft een bijzonder glamourous kerstfeestje te worden.

Kate als presentatrice?

Mocht er toch een uitnodiging voor het royal feestje bij je in de brievenbus vallen, dan kunnen we je alvast verklappen hoe die eruitziet. Op Instagram deelden de Cambridge'jes een kiekje van Kate's speciale briefpapier. Met gouden monogram, uiteraard. Je bent een Duchess of je bent 't niet.

Maar voor ons is het leukste vooral dat de het hele kerstfeestje van Kate ook opgenomen wordt en later uitgezonden zal worden op televisie. De verwachtingen liggen in ieder geval hoog onder de royal fans: treedt Kate echt op als presentatrice? Doet ze dat weer in een glinsterende jurk? Komen prins George, prinses Charlotte en prins Louis ook eventjes in beeld?

We hopen het snel te weten, want de Christmas carol service is al over een week, op woensdag 8 december. Wanneer de televisie-uitzending is, blijft onduidelijk. Achter de schermen was er heel wat gesteggel over welke omroep Kate's kerstfeest uit mocht zenden, nadat het paleis niet bepaald te spreken was over een royal documentaire van de BBC. Geen goedgekeurde docu? Dan ook geen koninklijk kerstspektakel! We hopen in ieder geval dat we de kerstuitzending ook in ons landje kunnen kijken. Met een glas (glüh)wijn op de bank kijken naar koninklijke glamour en kitschige kerstliedjes terwijl het buiten koud en donker is, dat lijkt ons wel wat.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws