Kerst kijktip (of niet): A Castle For Christmas staat nú op Netflix

De meningen zijn verdeeld over de langverwachte film.

Lees ook

December is here! De eerste kerstbomen zijn opgetuigd en het aftellen naar kerst is begonnen. Daar hoort natuurlijk een romantische kerstfilm bij. Netflix is inmiddels helemaal in de kerststemming en heeft deze week een langverwachte film toegevoegd aan het aanbod: A Castle For Christmas. Maar is deze film nu goed, slecht of zo slecht dat het goed is?

Het verhaal

De decembermaand staat garant voor een flinke dosis kerstfilms. Natuurlijk zijn we dol op de classics, maar gelukkig komen er ook elk jaar weer nieuwe kerstfilms bij. De langverwachte romantische kerstfilm A Castle For Christmas staat dit jaar op menig kijklijst. De film is pas deze week verschenen op Netflix en staat wereldwijd nu al op nummer één in trending. Waar de film over gaat?

De Amerikaanse schrijfster Sophie besluit dit jaar kerst niet thuis te vieren, maar in Schotland. Hier wordt ze hoteldebotel verliefd…op een kasteel! Zo verliefd, dat ze niets liever wil dan het optrekje kopen. Maar dat kan nog weleens lastig worden. Het kasteel heeft namelijk een heel vreemde eigenaar.

Typische kerstfilm

De kerstfilm zit vol romantische scènes, grappige uitspraken en natuurlijk sneeuw. Als je het ons vraagt, zijn dat alle ingrediënten voor een gezellige Christmas movie. De film is geregisseerd door Mary Lambert, die ook verantwoordelijk is voor enkele afleveringen van The Blacklist. En hoofdrolspeelster Brooke Shields is een oude bekende, die ook in serie Jane the Virgin speelde.

Benieuwd geworden naar de film? Bekijk hieronder dan alvast de trailer.

Meningen zijn verdeeld

De film mag dan in no time op nummer één zijn beland, dat zegt nog niks over de kwaliteit van de nieuwe Netflix-productie. De meningen zijn dan ook behoorlijk verdeeld. Is het goed? Is het slecht? Volgens veel mensen is de film 'zo slecht dat het goed is'. Zo zegt een Twitteraar: “Ik heb net A Castle For Christmas op Netflix gekeken. Zo cheesy en een Schots accent erger dan dat van Mel Gibson in Braveheart, maar ik moet zeggen dat het zo slecht is dat het eigenlijk goed is. Echt genoten, vooral van het prachtige Schotse platteland en de vele whisky.” “Net A Castle For Christmas gekeken. Het was ontzettend goedkoop, maar precies wat ik nodig had! Heerlijk!”, reageert een ander. Wij zitten vanavond onder een dekentje op de bank met een kop warme chocolademelk om zelf te oordelen!

Bron: Hello! Magazine, Grazia | Beeld: Videostill YouTube Netflix | Video: YouTube Netflix

Laatste nieuws

Zie ook