Krijgt Meghan Markle haar eigen tv-programma? ‘Ze noemt het een droombaan’

Volgens een bekende van Meghan kunnen we een 'Duchess of Sussex-show' verwachten.

Lees ook

Meghan Markle heeft haar royal leventje definitief achter zich gelaten en lijkt nu weer in Hollywood aan de weg te timmeren. Wie weet komt daar zelfs een eigen televisieshow bij kijken, meent een insider.

De smaak te pakken

Afgelopen maand was Meghan te gast bij presentatrice, goede vriendin en buurvrouw Ellen DeGeneres, die al jarenlang niet weg te denken is van de Amerikaanse buis. Tijdens het luchtige televisieoptreden repte Meghan met geen woord over de koninklijke familie (geen Oprah 2.0 dus!), maar vertelde ze vrolijke verhalen over haar jeugd, tijd als actrice en jonge gezinnetje. Uit alles bleek dat de 'oude' Meghan weer terug is, een levendige Californische vrouw met een Hollywood-droom. En blijkbaar bevalt het de hertogin wel om zich weer in het televisiewereldje te begeven. Volgens een bekende van de Sussex'jes zou ze dolgraag vaker op tv zijn, maar dan wel, very royally, om zich in te zetten voor het goede doel.

De Sussex-show

“Meghan voelde zich als herboren na de ervaring bij Ellen en kwam opgewonden thuis met het idee dat dit ook voor haar een droombaan zou zijn”, vertelt een insider aan Heat magazine. “Het idee dat ze kan kiezen wie ze wil interviewen, en dan een leuk gesprek voeren terwijl ze het over dingen hebben die zij belangrijk vindt, dat trekt haar echt aan. Ook omdat het haar populariteit en power in Hollywood kan vergroten”, meent de bron. Zo'n anonieme insider moeten we natuurlijk met een korreltje zout nemen, maar toch zien we het wel gebeuren, een eigen show voor de Duchess of Sussex. Prins Harry en hertogin Meghan hebben immers ook deals gesloten met Spotify en Netflix en lijken niet bang te zijn om toch weer de schijnwerpers op te zoeken. Maar dan als celebrities met een eigen agenda, niet als royals met koninklijke verplichtingen.

Volgens de insider staan Amerikaanse zenders in ieder geval te popelen om met Meghan samen te werken. “Vanuit een commercieel oogpunt hoef je er niet lang over na te denken, er is al heel veel interesse van verschillende netwerken.”

Meghan Markle bij Ellen. Beeld: BrunoPress

De nieuwe Oprah

“Als Meghan de laatste jaren iets geleerd heeft, dan is het dat ze op zichzelf moet vertrouwen en trouw moet blijven aan haar roots en kernwaarden”, vindt de bron. “Ze is trots op haar achtergrond en vindt het heerlijk om in het gezelschap van andere beroemdheden te zijn. Ze weet dat ze als royal absoluut geen toestemming had gekregen om bij Ellen of een andere talkshow aan te schuiven, en dat was in haar opzicht echt belachelijk.”

De bekende van Meghan weet ook dat ze trots is op haar rol in de entertainmentsector, en dat ze daar zeker verder mee wil gaan. “Het is alleen nog uitvogelen hoe en wat. Maar op dit moment spreekt het presenteren van een show haar erg aan. Ze kan er helemaal voor gaan – ze wordt nu al de nieuwe Oprah genoemd.” Wat misschien zou betekenen dat Meghan in de toekomst zelf andere opgestapte royals kan interviewen? We wachten het af, het nieuwe avontuur van de Sussex'jes!

Bron: Nine Honey | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook