Beau Monde’s weekendtips – alles wat jouw leven een glamourtouch geeft

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan.

Lees ook

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

Kerstshoppen in de Westfield Mall

Het meest spectaculaire winkelcentrum van ons land, de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam, is omgetoverd tot een geweldige Christmas experience. Moet je dit weekend nog last-minute Sinterklaasinkopen doen? Of wil je in op en top kerstsfeer alvast cadeautjes winkelen voor onder de boom? You know where to go.

Reliving

Over kerstshoppen gesproken! Nog op zoek naar een unieke en duurzame interieurparel? Reliving verzamelt de prachtigste tweedehands design en vintage meubels, decoratie en serviesgoed die perfect passen binnen verschillende soorten huisstijlen, van kleurrijk boho chic tot strak en modern. Op de website is het heerlijk rondneuzen, alsof je over een chique brocantemarkt loopt op zoek naar dat ene unieke interieurstuk. Voor wie duik jij hier een bijzonder cadeautje op?

Pop-Up Archive Sale bij Studio David Laport

Precies op tijd voor het holiday season opent David Laport de deuren van zijn tijdelijke winkel voor een grote Archive Sale. Van grote plissé stukken (die we gewend zijn van de ontwerper, denk Rihanna, Sia en Solange!) tot jacquards maar ook unieke couture en ready-to-wear pieces die we de afgelopen jaren op de catwalks zagen van Amsterdam tot in Parijs. Daarnaast zijn er ook een aantal speciale Holiday pieces te vinden. Kortingen lopen op tot maar liefst 80 procent, dus mocht je altijd al een David Laport item in je kast willen hebben hangen, dan is dít het moment. Wanneer? 7 t/m 13 december, van 10:00 uur tot 17:00 uur. Waar? Studio David Laport, Prinsengracht 234F Amsterdam.

Weekend brunch bij NENI Amsterdam

Dat we 's avonds niet meer buiten de deur kunnen eten, betekent dat we éxtra uitpakken tijdens de lunch of weekendbrunch. Bijvoorbeeld bij NENI Amsterdam, die een fantastisch nieuw (brunch)menu heeft met aanraders als de Elior’s butcher steak met mierikswortelcrème, cherrytomaatjes en chili, de gegrilde wintersalade en de arancini met pompoen, harissa, feta en pitabrood. NENI is van woensdag tot en met vrijdag geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur, en in het weekend van 11:00 uur tot 16:00 uur. Liever thuis eten? Take away en delivery zijn ook mogelijk, nu ook vanaf een nieuwe pop-up in Amsterdam-Oost.

Hef het glas met de Limited Winter Edition MVSA Cava

Wat een schoonheid is het! Het Spaanse cavamerk MVSA geeft zijn Cava Brut deze winter een extra bijzonder jasje: een exclusieve fashion sleeve geïnspireerd op de pracht van de pauw. Schitterend op de feesttafel én natuurlijk smaakvol: verwacht fruitige aroma's van rijpe meloen, banaan en groene appel en een volle, elegante afdronk. Deze limited winter edition is exclusief verkrijgbaar bij de betere slijterij.

…of proost met de Limited Edition bubbels van Canei!

Nog een prachtige verpakking die deze winter de show kan stelen op tafel is de nieuwe limited edition Italiaanse frizzante wijn van Canei. Niet alleen van buiten hebben de flessen een prachtige upgrade gekregen (die roze variant, love it!) ook is de receptuur verbeterd: substantieel minder suiker en nóg smaakvoller. Cheers op de feestdagen!

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook