Binnenkijken in de flat van Kate & Pippa Middleton

Waar woonde Kate voordat ze naar het paleis verkaste?

Lees ook

Kate oefende er op haar inmiddels beroemde ovenschotels, prins William slofte er in zijn onderbroek door de keuken, Pippa waste er de zelfbruiner uit haar lakens: dit was de flat waar de zusjes Middleton woonden in hun twintiger jaren.

Hun ouders Carole en Michael Middleton kochten in 2002 in de chique Londense wijk Chelsea voor 872.000 euro een appartement met drie slaapkamers voor hun kinderen. In 2018 stond de flat voor 2,1 miljoen euro te koop: Kate is onder de pannen in Kensington Palace en Anmer Hall, Pippa woont met echtgenoot James in een prachtig herenhuis in Londen en James Middleton woont en werkt tegenwoordig in Schotland, en heeft nog een plek in het familiehuis in Berkshire. Maar ooit brachten de Middleton-zusjes hier hun jonge jaren door én speelde de vroege verkering van de Cambridge'jes zich hier af. Kijk mee!

Het optrekje van de buitenkant:

Beeld: BrunoPress

We kunnen je verklappen: zo'n klassieke eethoek hadden wij niet als jonge twintigers, maar de koninklijke smaak was al duidelijk aanwezig! The Queen would approve.

Beeld: BrunoPress

Hier bereidden Kate en Pippa hun brakke ontbijtjes na een nachtje stappen in de posh clubs van Londen:

Beeld: BrunoPress

En hier konden ze ongestoord bankhangen voor de open haard. Knus!

Beeld: BrunoPress

Een van de drie slaapkamers:

Beeld: BrunoPress

Last but not least, het ligbad!

Beeld: BrunoPress

Het is een appartement waar iedere twintiger die tegenwoordig 1000 euro per maand voor een veredelde bezemkast neertelt stikjaloers op kan zijn (en Kate en Pippa woonden er ook nog eens gratis!), maar in vergelijking met Kensington Palace is het natuurlijk maar een klein en bescheiden flatje. Ook daar zouden we graag een keer een uitgebreide binnenkijker van hebben, maar we schatten dat de kans klein is dat de interieurfoto's van het koninklijk paleis ooit op de Britse Funda terecht komen.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook