Lief! Prinses Charlotte krijgt persoonlijk berichtje van Shakira

De jonge royal is groot fan van de zangeres.

Lees ook

Prinses Charlotte, de dochter van prins William en Kate Middleton, is druk bezig met het ontwikkelen van haar muzieksmaak. Shakira staat momenteel hoog in de afspeellijst van de Cambridge'jes, en dat is ook de zangeres zelf niet ontgaan.

Shakira-fans

In een audiotour voor Time To Walk doet prins William een boekje open over het leven achter de paleisdeuren. Hierin vertelt de hertog van Cambridge onder meer over de muzieksmaak van zijn gezin. Prins George (8 jaar) en prinses Charlotte (6 jaar) mogen om de beurt kiezen welk nummer gedraaid wordt. Want zoals het een echte broer en zus betaamt, zijn ook deze twee het blijkbaar niet altijd eens.

Al is er één nummer dat ieders goedkeuring krijgt. “Een van de liedjes waar de kinderen momenteel dol op zijn, is Waka Waka van Shakira”, vertelde William in de podcast. “Er zitten veel heupbewegingen in en er zijn veel verkleedpartijen gaande.” Vooral de jonge prinses blijkt groot fan te zijn van het nummer. “Charlotte rent door de keuken in haar jurken en balletspullen. Ze gaat helemaal los, en prins Louis (haar jongste broertje van 3 jaar, red.) probeert haar na te doen.”

Persoonlijke reactie

Inmiddels heeft het nieuwtje ook Sharkira herself bereikt. Op Twitter reageert de zangeres: “Ik ben heel blij dat je mijn muziek leuk vindt, prinses Charlotte!”, gevolgd door een hartje. Wat lief! Zo'n persoonlijke reactie van een wereldster ontvang je natuurlijk niet dagelijks, dus wij gokken dat de jonge royal nu al helemáál loopt te stuiteren door het paleis.

Het officiële Twitteraccount van de hertog en hertogin van Cambridge reageerden op het berichtje met twee emoji's: een dansende vrouw en een hartje. Helemaal bij de tijd!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook